מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משתגעשי31/12/2008
שלום גם להגיע להחלטה איזו כותרת לכתוב לקח לי הרבה זמן להגיע , ואני חייב לציין שאני לא ממש מרוצה ממנה , אבל זה מה שאני מרגיש . אני בן 26 סטודנט לאחד המקצועות היותר נחשקים שיש באוניברסיטה . אני לא חושב שאני מדהים חיצונית , לא חושב שאני מדהים פנימית , אבל בהחלט יודע להעריך את עצמי ברוב התחומים ( חוץ מבישול ) . העניין שמפריע לי - אני לא יודע להסתפק בעניין קשרים . אני מרגיש , שברגע שאני מתחיל לצאת עם מישהי , גם לא מישהי ש" נלחמתי " עבורה , סתם מישהי שיצא להכיר שרחוב וכו' - אני פשוט רוצה להמשיך האלה . ואני לא מצליח להתגבר על זה , דבר שמוביל אותי לבגוד וזה אוכל אותי מבפנים . אני יכול להיות עם מישהי ולראות שחבר שלי , נמצא עם מישהי אחרת , וזה יכול לשגע אותי . לא כי אני לא רוצה שיהיה לו טוב , אלא כי אני בדיוק מחליט שגם אני רוצה אותה . אין לי כוונה לאבד קשריםעם החברים שלי , אני לא אתחיל עם חברה של חבר , בחיים . אבל אני מרגיש סוג של " אכזבה " שיש לו אותה . אני לא מצליח להשתלט על זה . גם אם זו בחורה שאני דחיתי , ואני רואה שהוא בתהליכי גישושים אצל אותה הבחורה.... אני מרגיש רע . ואני כעת כותב את המכתב הזה , בדיוק אחרי שהוא סיפר לי שהוא היום פוגש ששנינו מכירים . ושוב , כמה שאני מנסה להגיד לעצי את זה , שזה משהו שבסופו של דבר אני הובלתי אליו , כי אני ויתרתי על אותה אחת , אני משתגע . אני לא יודע איך עוד אני יכול לעבוד על עצמי . אשמח לטיפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על קשרים עם נשים
סיגל לוי31/12/2008שלום שי
אולי אתה כעת מונע מיצר כיבוש
רוצה להשיג כמה שיותר הצלחות עם נשים
ומהרגע שהשגת, היא פחות מענינת אותך
ואם מישהו אחר כובש, אתה מרגיש איום על הדימוי העצמי שלך
זה ימשיך להיות כך, עד שלא תתיחס אל מי שאיתך באופן אישי ולא כהישג שלך
כאדם, שיש לו יתרונות, חסרונות וכו'
כשתראה באמת מי מולך תוכל להחליט
האם ראוי להמשיך הלאה או שאולי באמת תפסיד אם לא תשקיע בקשר
אם זה באמת מפריע לך, תתחיל לראות כיצד אתה מתייחס לנשים שאתה יוצא איתן
האם אתה באמת מנסה להכירן?
כל עוד לא תשנה גישה, לא תזכה להעמיק בקשר
ידוע שחושבים ש"הדשא של השכן ירוק יותר"
נסה לטפח את הדשא שלך...
ותפרגן אם מישהו אחר מאושר ממשהו שלא התאים לך...
אולי זה עניין של זמן, ועד שלא תחוש שמיצית את הכיבושים, לא תוכל לעצור
זה צריך לבוא מבפנים
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)