אבחון פסיכודיאגנוסטי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבחון פסיכודיאגנוסטי
    מישהי
    01/01/2009

שלום, אני בת 21, אני סובלת מכל מיני הפרעות כבר כמה שנים, הרבה כאב וסבל עברתי ואני מרגישה ממש הרוסה ותקועה, הייתי לפני כמה שנים בטיפול פסיכולוגי תקופה שלא היה יעיל כי לא היתה כימיה ביני לבין המטפלת כמו כן היא לא היתה סבלנית וכו', מאז הייתי רק בטיפול תרופתי בגלל שאני והורי לא יכלנו לממן טיפול שיחתי, עד שסופסוף השגתי מימון לטיפול שחיכיתי לו מלא זמן (דרך כללית), אני מרגישה שאני לא מצליחה להסביר למטפלת את הקשיים שלי ואת המצוקה שלי, קשה לי לדבר על עצמי ועל מה שמפריע לי, כך שיוצא שאני בקושי מדברת ויוצאת מתוסכלת ומיואשת, אני מרגישה שהמטפלת לא ממש קולטת את המצב שלי ומפרשת אותו כפחות מורכב ובעייתי ממה שהוא, היא גם לא ממש שמעה לבנתיים יותר מידי ממני, אז היא לא ממש יודעת מה הבעיות, כך שהיא לא ממש יכולה לעזור ולהבין ואני לא יכולה להיות מובנת ולקבל תמיכה ועזרה בהתאם למצב שלי, הייתי רוצה שכמו רנטגן היא פשוט תדע הכל, תקלוט בלי בעיות ובעצמה את הקשיים והבעיות שלי, תקלוט את המצוקה, את ההרס, את הסבל, את המצב... חשבתי שאולי אם אני אעבור אבחון זה יכול לעזור מאוד לי ולה לעזור לי, הבעיה שאני לא יודעת איך לגשת לאבחון, כמה זה עולה פחות או יותר? יש מקומות מוזלים / מסובסדים? כל מידע ועזרה בעניין תועיל לי מאוד, אני ממש זקוקה לזה... לילה טוב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון פסיכודיאגנוסטי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקרוא אותנו כמו רנטגן

סיגל לוי
    01/01/2009

שלום לך
    אבחון דיאגנוסטי אכן עוזר "לקרוא" את האדם
    אך הוא מאד יקר
    ולא נראה לי שכאן הבעיה (מדבריך)

נראה לי שאולי הקושי שאת נתקלת בו עם המטפלת השנייה שלך
    הוא אולי מוטיב חוזר בחייך
    תחושה שלא מבינים את המצוקה
    שקשה לקלוט אותך
    שקשה לך להסביר
    שאת לא מובנת
    זו באמת מצוקה קשה
    אני חושבת שהכי טוב שתעלי קושי זה מול המטפלת
    ותראי איך בהדרגה תצליחי לשתף אותה מהתחושות האלו שכלואות בפנים

סביר שאם קשה לך לשתף מטפלת
    קשה גם לשתף את הסביבה בתחושותיך ולזכות לתמיכה

אני חושבת שחשוב שתשתפתי את המטפלת במצוקה שאת חשה שאינה מבינה אותך
    ואולי תוכלו ביחד לצלוח את הקושי הזה - את לנסות ולשתף יותר והיא בלהתאמץ להבינך יותר

זו דרך ארוכה, אך אם תעברו אותה, אני משוכנעת שאולי זה יקל עליך להפתח גם לאחרים סביבך
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו