מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה זה קורה לי?ליאל06/01/2009
היי יש לי חבר מזה כשנה וכמה חודשים אני אוהבת אותו ,אומבם לא מקריבה בשבילו יותר מדי אך עדין האהבה שלי מאוד חזקה כלפיו כל פעם שאנחנו רבים אושהוא לא מתקשר אלי כל היום ,עולים בי פחדים אני לחוצה שמחת החיים שלי נעלמת ורע לי ,אני לא יכולה יותר לפעמים אני גורמת למריבה ואני זו בעלת האגו שלא מתפשרת ואז הוא נעלב מזה ולא מדבר עד שהוא נשבר ,במצבים מעין אלה אני הופכת להיות לחוצה הפעימוצ לב שלי מהירות אני רק מחכה שהוא יתקשר וכבר אשמע שהוא אוהב אותי כל פעם יש בי פחד שהוא אפסיק לאהוב אותי (הוא תמיד אומר שהוא אוהב אותי ואני אהבת חייו וכל מה שיש לו בחיים אני רוצה קצת לפרט כדי להבין אם זה באמת נובע מסוג של אהבה אני מתגוררת אצלו בבית שלו ,חשוב לציין שאני חיילת משוחררת ,אני לא משלמת אצלו כלום ,במידה ואנחנו נפרדים האופציה השנייה שלי היא השכרת דירה וכל ההוצאות הכרוכות בה אני לא יודעת באמת בתוך עצמי האם כל הלחץ הזה נובע מכך או מהאהבה ? באמת שזה בתוכי אבל אני לא מצליחה לנתח את זה נאמר שאני אוהבת אותו והוא חשוב לי מאוד ,הוא האהבה הראשונה שלי וסקס הראשון שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבים
סיגל לוי07/01/2009שלום ליאל
בכל מערכת יחסים, בעיקר מתמשכת יש עליות וירידות, ויכוחים וכו'
אם את יודעת שזה קשה לך, נסי בעצמך לא לשחק ברגשותיו וליזום מן ריב שכזה
את יכולה להיות גם זו שמחפשת יותר מהר לדבר, ולא חייבת לשמור על ברוגז מתמשך שמחזק את הנתק
בכל מקרה, באמת קשה להפרד מקשר משמעותי
אם הזמן תוכלי להבחין האם הקשר טוב ומספק ומשמעותי, או שהוא רק נוח (עלויות, מקום לגור וכו')
זה מפחיד להתנתק, בעיקר שזו הפעם הראשונה
אך אם תגיעי למצב הזה, זכרי שזה זמני ושיוכל לצמוח קשר חדש
אך אם את רוצה בקשר, השקיעי בזרימה הטובה שלו ותשתדלי לא לתרום למשחקי הכוח
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)