לגלות את עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לגלות את עצמי
    בל
    13/01/2009

שלום. אני לא אוכל לכתוב את כל אשר אני סוחבת עימי כיוון שזה מאוד מורכב וארוך ואני מתארת לעצמי שתפנו אותי לטיפול אצל פסיכולוג. אבל תמיד טוב לשחרר את רגשות ולשמוע עצות,בכל אופן אני בחורה בת 21 בקרוב,שירתתי בצבא ורק לאחר שהשתחררתי ראיתי את המציאות שאני חייה בה, הדחקתי המון שנים שעברתי התעללות מינית מסבא שלי,ולא אוכל לספר על כך להורים שלי ,אני לא רוצה לפגוע בהם. כמו כן גם אחותי היתה נוגעת בי כשהייתי קטנה ואני חושבת שהיום יש לזה השפעות,אני גם לא מרבה להראות לה אהבה,אני מתחילה לא לאהוב את אימא שלי למרות שמאוד הייתי קרובה אלייה והאהבה שלי כלפייה נעלמת ,יש עוד הרבה דברים שפתאום נעלמים ממני,כמו האמונה שלי בדברים והמשמעויות והערכים שחייתי לפיהם,פתאום אין לי את זה,אני כבר לא מרגישה כלום ושום דבר לא מרצה אותי ,כשהייתי יותר צעירה ניסיתי להתאבד וזה מאוד עצוב,בלעתי המון כדורים ולמזלי הרב רק נרדמתי ליממה שלמה ,והמון דברים מורכבים וכניראה שאני מאוד מתעצלת ללכת לפסיכולוג או שאני פשוט כבר לא מאמינה בזה,ויותר מזה אני חושבת שכבר איבדתי את האמונה או הדרך לחשוב בשביל מה אני קיימת בעלום הזה,אשמח לשמוע מכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגלות את עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמונה...

רונן דוד
    14/01/2009

אני קורא למה שאת עוברת בימים אלה - משבר גיל ה- 20 ואסביר:

קורה להרבה אנשים בארץ שהם מתחילים להתעורר אחריי הצבא,
    פתאום הם מבינים שאנשים יכולים להיות מאד מגעילים,
    גם כאלה שהם קרובים אלינו.
    את חווה סוג של תהליך בגרות שקורה לך עכשיו כאשר רק עכשיו את משתחררת מהחובות ומתחילה באמת לחיות. לכן גם לדעתי הקשר עם אימך, בין היתר משתנה. לא הייתי קורה לזה פחות אהבה אלא פשוט את מבינה שהורייך עשו גם טעויות כי את כבר בוגרת ומבינה דברים שפעם לא ידעת, לא הבנת או קיבלת כמובן מאליו.

באמצעות תהליך טיפולי פסיכולוגי, את יכולה ללמוד להכיר את עצמך ולהבין את התהליך יותר לעומק ושוב לכבד את הקרובים אלייך במידת האפשר. הטיפול גם יעזור לך להתמודד עם הדברים בחדר סגור, באוירת "מעבדה" בלי הפרעות מבחוץ על מנת שכשתצאי החוצה תהיי יותר מוכנה וערוכה לחיים האמיתיים...

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשביל מה את קיימת בעולם הזה?

דניאלה הרץ
    14/01/2009

את קיימת בעולם הזה כדי לחיות את החיים שניתנו לך בדרך הטובה ביותר שתהיה אפשרית.
    את קיימת בעולם הזה כדי לתרום את תרומתך -גדולה או מועטה - לעשות ואת חלקך ולהביא תועלת.
    את קיימת כדי לעשות דרך. אף אדם לא נמלט מהחיפוש אחר הדרך כיצד להפוך את החיים למשמעותיים, חשובים וטובים.

אם תתעצלי תבזבזי את חייך.

המשמעות לא באה מבחוץ, עלייך ליצור אותה.

נעשה לך עוול. מה את תעשי?

דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו