מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמהאינקוגניטו25/07/2007
יש לי דילמה שלא נפתרת כבר הרבה זמן. חבר שלי עומד לעבור לעיר רחוקה ואני צריכה להחליט מה קורה איתי, אם אני עוברת איתו ולוקחת על עצמי המון נסיעות כל יום לעבודה או נשארת איפה שאני ומקווה שהקשר לא יהרס למרות המרחק. בעבודה עשו לי פרצופים כשאמרתי שאני רוצה לעבור ואני פוחדת שיפטרו אותי אם אחליט לעשות את זה בכל זאת. מעבר להחלטה עצמה שהיא קשה, מתסכל אותי שאני מרגישה נורא לבד עם עצמי בלופים המחשבתיים שלי, מנסה למצוא פתרון לשווא וזה משגע אותי. מציק לי מאוד גם שאף אחד לא הולך לקראתי, לא העבודה ולא החבר, מייאש אותי, כאילו אני לא שווה הרבה לאף אחד אם אני לא מקבלת את התנאים שלהם -it's my way or the highway... אם יש לך עצות אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויתורים...
רונן דוד26/07/2007
תמיד במערכת זוגית נשאלת השאלה עד כמה אנחנו מוכנים ללכת לקראת בן זוגנו,
ועד כמה הוא מוכן ללכת לקראתנו.
הריי ברור כאן שמישהו צריך לוותר על משהו.
עם הזוגיות חשובה לך ואתם מאד אוהבים, אז מישהו כאן צריך לוותר, אין ברירה.
תעשו שיקול מה יותר חשוב, איזו עבודה חשובה יותר מבחינות רבות כמו פרנסה, קידום, קביעות וכו', ורק אז תחליטו. אין ברירה, מישהו כאן צריך לוותר או שאתם לא זוג רציני ואיש מכם לא מוכן להקריב למען השני, כי אז חבל על הזמן.
אני בטוח שאפר למצוא את שביל הזהב בנושא כך ששניכם תצאו מרוצים, תהיו יצירתיים בנושא זה ותגיעו לפתרון מוצלח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)