מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצב מעצבן!!!!!פליז תעזרו לי!!!!מאי17/01/2009
אני בת 23 וכל החיים שלי הייתי ביישנית אבל לא ברמות גבוהות מידי.. כלומר לוקח לי זמן להפתח אבל בסוף כשאני נפתחת אני נהיית מאוד משוחררת ולא עצורה כל כך. רק דבר אחד מפריע לי מאוד..וזה העניין שאני לא רוקדת בארועים. אולי את חלקכם זה יצחיק אבל אני ממש לא יכולה לרקוד אני מרגישה כאילו אין קשר בין הידיים לרגליים ושאני עושה מעצמי צחוק.. אני ממש נמנעת מללכת לארועים שאני יודעת שאני אצטרך לרקוד, למשל אם יש לי חברה שלא תניח לי עד שאני לא אקום מהשולחן או משהו כזה אז אני מראש לא מגיעה.. פעם אחת חשבתי לנסות להיות אמיצה קצת ואמרתי לעצמי שכשאני אגיע לרחבה אולי אני אשתחרר וזה לא קרה וסתם הרגשתי הכי לא קשורה!! אני לא יודעת מה לעשות כבר!!! פעם אחת חבר שלי לשעבר אמר שהדבר שהכי מדליק בנים זה לראות את החברה שלהם מתפרעת על הרחבה ובנות שלא רוקדות נחשבות "מעפנות" במילים שלו. אני לא רוצה להשתנות בשביל שיגידו לי שאני לא מעפנה אלא בשביל עצמי.. אני תמיד מקנאה כ"כ באלה שפשוט מתפרעים ומשתוללים ולא דופקים חשבון!!!! למה דווקא לי זה קורה?? מה אני יכולה לעשות כדיי להתגבר על זה??כבר יש לי שם של אחת שלא רוקדת ואנשים ממש מסתכלים על זה בעין משונה.."כן ההיא .זו שתמיד יושבת בצד".. זה מעצבן..בא לי להשתחרר ולא להיות מודעת לעצמי כל כך..אוףףףףףףףף חברה שלי מתחתנת עוד חודשיים ואני לא יודעת מה לעשות...כל החברים שלי מהבסיס יהיו שם ואני ממש לא רוצה לשבת בשולחן ושכולם יתחילו להתכנס מסביבי במטרה למשוך אותי לרקוד..אני רוצה שזה יבוא טבעי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה...
אני17/01/2009הי,רק רציתי לומר שאני מבינה לליבך. אני קצת יותר מבוגרת ובפעמים המעטות שקמתי מהכיסא , הרגשתי כל כך לא בנוח, כאילו כולם מסתכלים דווקא עלי. כשהגעתי לרחבת הריקודים , לא ידעתי מה להזיז ואיך.... הייתי שם אולי 5 דקות שנראו כמו נצח ופרשתי לכסא בחזרה. מאז ...אני מתחמקת באלגנטיות. מוזר כי אני יוצרת שיחה עם אנשים במהירות על כל נושא שבעולם אבל כשזה נוגע לשחרור ולא להיות בשליטה, המצב אבוד. .. אני התייאשתי ופשוט וויתרתי. אשמח לשמוע מה ייעצו לך ...אולי אצליח להעזר "על חשבונך"..... את לא יחידה .... בי, פרח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתבייש לרקוד
סיגל לוי17/01/2009שלום מאי
נראה שברור לך שהמחסום הוא פנימי
שאם תקומי לרקוד, אנשים לא יעצרו וידברו או יצביעו
אלא את תרגישי לא נעים, תתביישי.
הרבה פעמים שרקדתי, ראיתי אנשים שרוקדים משונה, או ללא קורדינציה
אבל נראה שהם מתפרקים ונהנים וזה עשה את הכל מקסים
רוב האנשים רוקדים ללא סגנון מוגדר ואינם רקדינים
ואם אינך רוצה למשוך תשומת לב, ההשארות בצד מושכת יותר תשומת לב
את לא חייבת לרקוד
אבל חבל מאד להמנע מאירועים ולבודד את עצמך כי יש ריקודים באירוע
אפשר לבקש תמיכה ועצה מחברה קרובה שרוקדת טוב
אפשר אפילו ללכת לאיזה חוג ולרכוש מיומנות
אפשר לשים מוסיקה לבד בחדר, לרקוד כדי להרגיש את הקצב, או לרקוד מול המראה
ואפשר פשוט להחליט שמעיזים - על החיים ועל המוות
מוסיקה היא דבר נפלא ובלתי אמצעי
אל תוותרי על הזכות הזו
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)