מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרה בדחיפותליאל18/01/2009
היי שמי ליאל ,בחורה שת 21 ,גדלתי כל חיי בפנימיה אמא חולת נפש הורים גרושים ,גדלתי במחסרו של אוכל בגדים וכו" כל חיי סבלתי מההשלכות של הילדות שלי ,כיום ההשלכה היא בולימיה אומנם די יצאתי מכל הבוץ אבל עדין ישנם תסמינים בשל הילדות שהיתה לי אני כיום קמצנית מאוד קונה אך ורק בזול קשה לי לתת לאחרים קשה לי שמנצלים אותי ואני תמיד חשה מנוצלת אם אני חשה מנוצלת אני רוצה לנצל בחזרה ,זה ממש מתחיל להעיב עליי ,אני כל הזמן עושה חשבונות האם אנשים חייבים לי האם אני מנוצלת ממש נמאס לי מהמצב הזה ,בשל כך אני אוהבת לקחת דברים של אנשים אחרים (ז"א לגנוב -מעניין אם זה סוג של קלפטומניה -קראתי על כך אך אני גונבת דברים שאני צריכה לא שאין לי בהם שימוש ,ואני גונבת רק אוכל ,מהמקרר בעבוד ,אוכלת בסופר ולא משלמת)תיארתי מצב מפלצתי ,אך אני נראית בחורה ממש רגילה לא נראה שיש לי איזו בעיה ,אני יפה ומטופחת יש לי חבר מקום עבודה מעולה אני סטודנטית לומד ריקוד ומשחק ,קונה לאחיות שלי מתנות ולחבר שלי אף אחד לא יודע על הבעיה הזו אך אני אוכלת את עצמי מבפנים קשה לי ,די נמאס ,למה אם משהו לקח לי משהו או אכל לי ללא רשות יש לי דפיקות לב איומות אני נכסת לסטרס רציני ,הלב שלי פועם בעוצמה אני כל הזמן בחישובים כמה הוצאתי כמה משכורת תכנס לי די אני כולי אוסדת עיצות ,לפני שאני ניגשת לפסיכולג ישנם עוד דרכים להתמודד עם בעיה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתמודד
סיגל לוי18/01/2009דרך להתמודד היא לנסות להשתנות בעצמך דרך מודעות עצמית
נראה לי שאת מודעת מאד לקשייך, מבינה את מקורם, אולם קשה לך לבצע את השינוי לבד
אולי כן יהיה נכון ללכת לטיפול
אולי תנצחי את הקמצנות בכך ש"תבזבזי" על הדבר הכי חשוב בעולם - על עצמך!!!
את ראויה לכך, לא?
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)