בעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה
    חסוי
    23/01/2009

בחודשים האחרונים אני רואה תמונה של אישה בלבוש מינימלי וזה גורם לי להצטברות של רוק בפה וגם יצא לי לראות סרטים של בנות ביחד וזה עורר בי תחושות ושל שתי בנים קצת ושל גבר ואישה יש גם תחושות. האם אני חווה משיכה מינית או חרדה? אף פעם לא היה לי מערכת יחסים עם גבר כי כל פעם נלחצתי שהתחילו איתי והתחמקתי. כל פעם שנדלקתי בגבר לא ניסתי להתחיל איתו כי תמיד הרגשתי שאין לי סיכוי ואז במהלך הזמן לאט לאט הדחקתי את הרגשות והמשכתי הלאה. עם אני מרגישה רגשות רק בתמונות זה בסדר? במציאות בחיים לא התאהבתי בבנות ולא הרגשתי אף פעם רצון להיות עם מישהי, איך אני יכולה לפתור בעיה זו ? אני בת 24 וזה התחיל לפני 9 חודשים בערך גילתי שידיד מן העבר יצא מן הארון, כשהכרתי אותו הוא יצא עם בחורות ופתאום שגילתי הייתי בשוק.יש לי מכרים אחרים שהם הומואים ואין לי בעיה עם זה אבל דיי ראו עלהם שהם הומואים, ועם אותו ידיד בחיים לא הייתי חושבת. ואז התחלתי להילחץ ולחשוב העם אני נמשכת לבחורים או לא והתחלתי להסתכל על בנות ואז על בנים ופתאום התחילה לי ההצטברות רוק וכדומה. העניין הוא שתמיד נדלקתי על בנים ופתאום אחרי שסיפרו לי שהוא הומו, התחלתי לחשוש כי גם הוא תמיד נדלק על בנות והיו לו חברות, לי לא היה אז בכלל הלחיץ אותי העניין. פתאום אני לא בטוחה כמה אני נמשכת לבנים? מה כדי לעשות, איך להתמודד עם זה, מה הסיבה שיכלה לגרום לי להרגשות כאלה? אני ישמח לקבל עזרה והכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משיכה מינית

סיגל לוי
    24/01/2009

שלום לך
    נראה לי שנושא המין מעורר כנראה תערובת של ריגוש וחששות אצלך
    קשה לדעת מה את חשה מן התיאור
    זה יכול להשתנות במצבים שונים
    והכי טוב זה לראות איך את מרגישה במצבים אמיתיים
    לפעמים פנטזיה יכולה להיות מרגשת אך לא תמיד חשים נוח לבצע אותה
    נסי להיות במצב שבו את חשה נוח לבדוק מה את חשה
    ומתוך ההתנסויות שלך תדעי יותר
    אל תקחי דוגמה מן החבר ההומו
    כל אחד והסיפור שלו
    זה עדין לא אומר משהו עליך
    אחרי שתדעי מה את חשה, תדעי יותר על עצמך מתוך התנסות ולא מתוך ספקולציות
    בברכה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו