רע לי..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רע לי..
    שירה
    27/07/2007

אני בת 25 ואני נורא רגישה. עברתי תקופה ארוכה מאוד קשה ובשנה וחצי האחרונות השתקמתי. כלפי חוץ הכל בסדר.. אני עובדת, נירשמתי ללימודים, וגרה לבד. אבל אני עדיין מרגישה שונה. בודדה כזאת. בעבודה הבוסית שלי הרבה פעמיים מעירה לי הערות ממש מפגרות ומבקרת אותי על שטויות, וכל דבר נכנס לי ללב. אני מידית מרגישה צורך לבכות. אני מנסה להסתיר ולהמשיך כרגיל אבל מיואשת.. היא לא בחורה פתוחה ומקשיבה ואין לי אומץ לדבר איתה. אני יודעת שהבעיה היא בי ושאני צריכה לשים קיר ביני לבין העולם ולא לבכות כמו תינוקת... מכל הערה של אדם אחר. יש לי בן זוג וגם פסיכולוגית אבל אני עדיין מרגישה מרוחקת מכולם. אולי חסרה לי חברה טובה? כבר שנים לא הייתה לי.. כל החברות של לפני המשבר התעופפו.. באיזו חנות אפשר לקנות חברים טובים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רע לי..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן עושה את שלו...

רונן דוד
    29/07/2007

דווקא נשמע לפי מה שאת מספרת שאת נוקטת באמצעים חיוביים על מנת לצאת מהתקופה הקשה.
    המשיכי בדרך זו, את תראי שעם הזמן תקבלי שוב יותר ויותר ביטחון עצמי,
    עם הזמן גם תכירי חברים חדשים.

ממליץ לך אם את יכולה להרשות לעצמך, לקחת גם טיפול פסיכוטראפי שיכול לעזור לך מאד בהתמודדות ביום יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו