מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרהליאל27/07/2007
אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל כרגע ממש רע לי ואני מרגישה יאוש עמוק ועצב נוראי ,אני חיילת בת 19 יש לי בעיות ת"ש לכן יש לי אישור עבודה ובגלל שאני עובדת אין לי זמן לכלום ,בגלל שאני עובדת אני יוצאת לפעמים יותר מוקדם וזה מתסכל את הבנות שכל העבודה נופלת עליהן [למרות שכשאני נמצאת אני ממש עובדת ,בין הבנות שעובדות הכי הרבה]יום חמישי האחרון אחת הבנות יצאה עלי וממש ממש פגעה בי היא אומרת שאני שמה זין ולא אכפת לי מחברות שלי וזה ממש פגע בי אני סך הכל רוצה לעבוד ולחיות בכבוד ,דיי אני לא יכולה יותר כולם באים אאלי בדרישות כאילו רק הם בראש שלי אם זה בעבודה שרוצים שאני יעבוד ממש טוב[טלמרקטינג]אם זה אמא שלי שהיא לא בריאה בנפשה כל הזמן רוצה שאני יבוא לסדר לה את הבית יקח אותה לבלות כי לה אין כסף היא גם רוצה שאני אקנה הכל לאחותי שעולה לכיתה א הוצאה די גדולה ,יש לי גם אחות תאומה שנפגעה קצת מהמצב של אמא שלי אז היא לא עושה צבא ולא עובדת לכן אני דואגת לה למה שהיא צריכה ,יש לי גם סבתא שהיא לבד והילדים שלה לא כל כך אכפת להם אז אני מבקרת אותה מדי פעם ,ויש לי כמובן את הבעיות שלי שאני סובלת מבולימיה לא רצינית פעם ב... ואנ כבר 3 שנים לא מקבלת מחזור בגלל שסבלתי מאנורקסיה ובגלל הטירוף שאני חייה בו מעולם לא היה לי קשר עם בן זוג אין לי פתיחות מינית אני אפילו לא אדע מה לעשות ברגע שגבר ירצה לנשק אותי ובנוסף לכל זה עכשיו גם כולן נגדי שונאות אותי לא מפסיקות לרכל עלי ודיי כואב לי כמה שאני עושה ולעולם לא עשו למעני אני לא יודעת מזה להתפנק מגיל קטן תמיד עשיתי לאחרים אני זוכרת את עצמי בתור ילדה קטנה שבישלה לאמא שלה שלא יצאה מהמיטה בגלל דכאון ,ילדה שכל החברות שנאו אותה בגלל שהיא היתה יפה וכואב לי אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל תמיד שאני רוצה לפתור את הבעיות שלי אני נתקלת באחת חדשה ,לפעמים אני חושבת שבא לי להיות ממש חולה כדי להרגיש מזה שעושים למעני מעולם לא חוויתי את זה תמיד עשיתי ועשיתי ועשיתי ותמיד היה מי שלא היה מרוצה ואת זה הכי קשה לקבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהיי קצת אגואיסטית...
רונן דוד29/07/2007
יודעת מה, אפילו לא קצת אלא הרבה מאד !!!,
תעשי את מה שאת עושה בראש מורם,
תפסיקי לדאוג לכל העולם ולאישתו בזמן שאת מזניחה את עצמך, אלא תתחילי לדאוג לעצמך, אם תשברי מצבך יהיה לא טוב.
שמרי על עצמך לעצמך יש רק את עצמך, תתחילי לדאוג לעצמך ואל תייחסי חשיבות למה שאחרים אומרים, אז הם אומרים, תעשי מה שטוב לך ותפסיקי לדפוק חשבון, תחיי את החיים שלך ולא את החיים של אחרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)