מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התיעצותברני27/01/2009
כשביתי הייתה קטנה אני אפילו לא יודעת באיזה גיל היא ואח שלה כניראה ראו סרט או משהו מיני ולפי המצוקות שלה כיום הם הגיעו לכל מיני מעשים ומשחקי ילדים אח שלה שהוא גם הבן שלי גדול מימנה ב3 שנים ולדעתי היא הייתה בת שלוש או כצת יותר אך מה שהם עשו בילדותם כל כך השליך על חייה הבוגרים שהיא לא מצליחה ממש להתקרב לבעלה היא אומרת שהיא למרות שאוהבת אותו בטירוף ושבעלה חתיך וטוב לב ומבין את מה שהיא עברה כואב לה עליו שהיא עושה לו את זה שהיא מגיעה למצב אינטימי היא מרגישה שהיא נגעלת ונזכרת בילדות כרגע היא בת 26 והיא ניסתה רק עכשיו ללכת לפסיכולוגית זה הביקור השני שלה והיא כבר הגיעה למסקנה שהפסיכולוגית לא יכולה לעזור לה ורק נוברת בשאלות שמזכירות לה ונותת דוגמאות שגורמות לה גועל ולחשוב על הדוגמה כל השבוע אתמול היא הייתה בפגישה השניה וחזרה מאוד נסערת ואמרה אני לא הולכת אליה יותר היא סתם רק שואלת ולא נותת לי הרגשה שיש פיתרון לבעיה כרגע הבת שליבחודש רביעי להריונה והיא כל הזמן במחשבות וזיכרון ילדות. אני עזבתי את משפחתי לתקופה כדי לתת לה הרגשה של אמא איתה .כידוע ממכתבי הקודם) היא מרגישה הרבה יותר טוב מאז שאני אצלה אך אני לא רואה פיתרון למה שקרה לה בילדות והיא בלב שלה גם דואגת לאח שלה וגם הזכרונות גורמים לה לשנוא אותו מה עושים אך נשחרר אותה ממעשה הילדות שכניראה היו קשים שהיא לא ממש מפרטת לי בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה מינית מן העבר
סיגל לוי27/01/2009שלום ברני
ייתכן שלביתך קשה כי קשה בטיפול כי קשה מאד לגעת בתכנים רגישים ולא מעובדים
ייתכן גם שאין לה כימיה עם המטפלת שלה
בכל מקרה, נראה שההריון מציף אותה בתכנים הקשים
ושאם לא תתמודד במהלך ההריון, יש סכנה שלא תהיה פנויה נפשית לתפקיד האמהות
וגם עלול להיווצר קושי מתמשך זוגי בשל הקושי שלה בנושא האינטימיות
לדעתי גם אם זה כואב לה, כדאי לה לעבד את הכאב הזה
לא על מנת לחפור
אלא על מנת לשחרר אותו
לא למחוק אותו, אלא להכיר בו ולחיות איתו, להמשיך הלאה
כדאי לשוחח איתה על כך
ולתת לה תמיכה לתקופה הקשה
אך כאמור, זה לא מחליף תמיכה של גורם מקצועי
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)