מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך ייודעים אם חולים?דני28/07/2007
היי,
מאז שאני זוכר אני סובל ממצבי רוח וכשהתבגרתי הבנתי שבעצם אני חווה דיכאון.
אני נראה טוב, יש חברים, וסה"כ המצב לא רע, אבל בקלות אני יכול לשקוע לדכדוך, להיות עצבני , לא לרצות לראות חברים ופשוט לשבת בבית. לא , אין לי מצבים קיצונים של 'לא רוצה לחיות', אני אוהב את החיים, אבל אוהב לחוות אותם לבד.
אשמח לשמוע את דעתכם,
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכדוך...
רונן דוד29/07/2007
אפשר אולי לקרוא לזה דיכאון קל,
קורה לכל אדם שני במדינה הזו.
תעשה דברים חיוביים שטוב לך איתם, צא עם חברים, עם בנות, מצא לך תחביבים שאתה אוהב, ואני בטוח שעם הזמן גם זה יעבור לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם לא רוצים?
דני29/07/2007לא רוצה לצאת? לא רוצה לפגוש אנשים? רוצה לשבת עם עצמי ועם ההרגשה הרעה ולתת לזה כמה ימים לעבור לפני שאני עוד פעם ארגיש ככה?
הבעיה היא לא דכדוך כי קרה משהו ספציפי, הבעיה היא ש פתאום משום מקום מתחיל לי הרגשה של חור שחור
תודה על התגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט מותר...
רונן דוד01/08/2007
מותר לעצור לחשוב, מותר להיות עם עצמך בלי לעשות כלום, עד יעבור זעם.
תבדוק, אולי אתה מעמיס על עצמך יותר מידיי דברים, אולי חלקם לא נעימים לך ואתה סובל מהם ?!,
תעשה חושבים ותראה איך אתה מוריד מעצמך מטלות, משימות ופרוייקטים שלא עושים לך טוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)