איך ייודעים אם חולים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך ייודעים אם חולים?
    דני
    28/07/2007

היי,
    מאז שאני זוכר אני סובל ממצבי רוח וכשהתבגרתי הבנתי שבעצם אני חווה דיכאון.
    אני נראה טוב, יש חברים, וסה"כ המצב לא רע, אבל בקלות אני יכול לשקוע לדכדוך, להיות עצבני , לא לרצות לראות חברים ופשוט לשבת בבית. לא , אין לי מצבים קיצונים של 'לא רוצה לחיות', אני אוהב את החיים, אבל אוהב לחוות אותם לבד.
    אשמח לשמוע את דעתכם,
    דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך ייודעים אם חולים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכדוך...

רונן דוד
    29/07/2007

אפשר אולי לקרוא לזה דיכאון קל,
    קורה לכל אדם שני במדינה הזו.

תעשה דברים חיוביים שטוב לך איתם, צא עם חברים, עם בנות, מצא לך תחביבים שאתה אוהב, ואני בטוח שעם הזמן גם זה יעבור לך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אם לא רוצים?

דני
    29/07/2007

לא רוצה לצאת? לא רוצה לפגוש אנשים? רוצה לשבת עם עצמי ועם ההרגשה הרעה ולתת לזה כמה ימים לעבור לפני שאני עוד פעם ארגיש ככה?
    הבעיה היא לא דכדוך כי קרה משהו ספציפי, הבעיה היא ש פתאום משום מקום מתחיל לי הרגשה של חור שחור
    תודה על התגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט מותר...

רונן דוד
    01/08/2007

מותר לעצור לחשוב, מותר להיות עם עצמך בלי לעשות כלום, עד יעבור זעם.

תבדוק, אולי אתה מעמיס על עצמך יותר מידיי דברים, אולי חלקם לא נעימים לך ואתה סובל מהם ?!,

תעשה חושבים ותראה איך אתה מוריד מעצמך מטלות, משימות ופרוייקטים שלא עושים לך טוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו