תסכול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תסכול
    שאול
    30/01/2009

שלום רב, התחלתי טיפול אצל פסיכולוג ובפגישה השניה הפסקתי אותו כיוון שהסקתי שעלות המפגשים תהיה יקרה עבורי. אמרתי זאת לפסיכולוג והיה נראה כי הוא חש כעס ורגז והוא החצין זאת לדעתי ע"י אמירות שמטרתן לעצבן ולהרגיז אותי. עברה תקופה די ארוכה מאז ולגמרי הדבר נשכח כאילו לא היה ובכלל לא הפריע לי,אך עכשיו מזה כמה ימים שאני מרגיש שהדברים מעלים לי איזו תחושת תסכול בעקבות הפגישה ההיא. כיצד אפשר להתגבר? אשמח לחוות דעתךכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסכול מהפגישה

סיגל לוי
    30/01/2009

שלום שאול
    אם יצאת בתחושה לא טובה, גם אם זה עלה רק כעבור זמן מה
    אפשר לשתף את הפסיכולוג בכך
    מכיון שאינך רוצה לקיים פגישה, שכן העלות היא בעייתית עבורך
    כדאי לכתוב לפסיכולוג מכתב
    כך גם תוכל לפרוק את אשר על ליבך
    אולי הוא ילמד מכך משהו
    ואולי הוא אפילו יגיב לכך
    שווה לנסות...
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכולוגים הם גם כן בני אדם,

אלעד
    06/02/2009

וכשהם רואים שהפרנסה שלהם בסכנה או חווים תסכול מקצועי - האגו שלהם נפגע והם נכנסים ללחץ ולפעמים משתמשים בטכניקות שלהם ובידע על בני אדם כדי לגרום לך להצטער או להחרט על שאתה עוזב אותם. לי אישית יש ניסיון מר אצל פסיכיאטרים ופסיכולוגים. מתוך די הרבה שעברתי, התוודעתי לכמה עם אישיות ממש לא טיפולית שהיו פוגעניים מתשאים ומזלזלים מאד. חשוב לא להתבייש לנתק קשר עם פסיכולוג שעושה לך רע. האמת היא שלהפתעתי מצאתי אוזן קשבת ויותר אמפתיה אצל דוקא אצל העובדים סוציאלים ששוחחתי איתם, גישה יותר פרקטית לחיים , ודיבור יותר בגובה העיניים (אני לא בטוח מה הסיבה אבל אולי זה מפני שעבודה סוציאלית היא תחום פחות אליטיסטי ותחרותי מרפואה ופסיכולוגיה קלינית, אז מגיעים לשם אנשים יותר אנושיים עם פחות פוזה)... ולגבי הכסף - אתה צודק שיש כאלה שממש גנבים לאור יום. לדעתי אפשר לפני תחילת הטיפול להתמקח על המחיר כמו כל דבר בשוק.... יש גם מטפלים שמטפלים במחיר יותר סביר (אם כי גם המחיר הסביר הזה הוא בערך מה שאני מרוויח ביום עבודה של 8 שעות). ואפשר להגיע לטיפול דרך הקופת חולים או ביטוח בריאות פרטי. תרגיש טוב חבר אלעד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו