הוא עדיין בוגד...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוא עדיין בוגד...
    יוסי
    31/01/2009

יש לו היסטוריה..הוא בוגדני..בסוף היא סלחה לו.. גיליתי שהוא ממשיך מאחורי הגב שלה.. מה אני אמור לעשות??!?!.. הם ההורים שלי! ליידע אותה שהוא ממשיך?? לשתוק ולהעלים עין?? אני לא מהטיפוסים שמתעמתים...אני מאלה שבורחים כמה שיותר רחוק...מתרחקים מהבעיה. אבל מדובר באמא שלי!..היא חושבת שהכל בסדר..שהוא הפסיק עם השטויות...אבל היא טועה והיא לא יודעת מזה... הוא בנזונה..הוא מכור..הוא דפוק..אבל הוא אבא.! מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא עדיין בוגד...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילמה

סיגל לוי
    31/01/2009

שלום יוסי
    מצב מביך וקשה
    לצערי אין כאן תשובה נכונה
    פעל לפי צו ליבך...
    זכור שלא אתה יצרת את המצב!!!
    סליחה שאין לי משהו "חכם" וחד משמעי לומר
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוסי, המצב קיצוני, קשה, וקורא

אפרת
    03/02/2009

לגיוס כוחותיך. האם יש לך אחים? אחיות? אם כן, תתלכדו ביניכם, ותיגשו כולכם לאמא שלכם, תאמרו לה: אמא, יש משהו קשה מאד שעלינו לספר לך. בהמשך, אם היא תבחר ללכת לרבנות ולבקש להתגרש, היו כולכם נוכחים ברקע. בשתיקה. מאחוריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו