בעיה מסויימת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה מסויימת
    מישהי
    31/01/2009

שלום, אני בחורה בת 24 ויש לי הרגל (אם אפשר לקרוא לזה ככה) לא טוב. אני קורעת את השיערות שלי עם השיניים. זה בטח נשמע כל כך אידיוטי, אבל אני עושה את זה כבר המון זמן. לפני כמה שנים, כשהבנתי שיש לי בעייה, פשוט מאוד הסתפרתי קצר. ככה שהשיער לא יוכל להגיע לפה. וככה כל פעם הסתפרתי וכבר כמה שנים שההרגל הזה לא היה לי. פשוט מאוד כי לא יכולתי לעשות אותו. אבל לפני כמה זמן אמרתי לעצמי שאני רוצה לנסות להעריך את השיער ונראה אם זה חלף. אבל כמובן שזה לא חלף (אחרת לא הייתי רושמת פה). אני לא מצליחה להבין איזה סיפוק זה גורם לי. למה אני עושה את זה? אגב, אני אוסיף שאני גם כוססת ציפורניים. אבל עם התופעה הזאת אני איכשהו שלמה כי זה בא בתקופות של לחץ וזה ידוע בחברה שלנו שזה נורמאלי (יחסית) לכסוס ציפורניים. אני גם יכולה להחליט שאני לא כוססת לתקופה מסויימת. ואני אעמוד בזה. זה לא עד כדי כך קשה לי. אבל, לעזזל, אני לא מבינה את ההרגל האידיוטי הזה שיש לי, לקרוע את השערות שלי בעזרת הפה. ואת זה אני עושה בלי להשים לב, אני מתחילה לחשוב על משהו, ולאט לאט היד מגיעה לשיער ולוקחת אותו לפה. זה גם לא נראה טוב מבחוץ, נראה לי. זה לא אסטטי. תודה מראש על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מסויימת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העברת הודעה לפורום אחר

סיגל לוי
    31/01/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=169 id=link]רפואת משפחה[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו