מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש דבר כזה משבר גיל העשרים? :)מאי03/02/2009
היי, אני נמצאת בשלב בחיים שאני מרגישה שהכל קריטי, כלומר ההחלטות שאני לוקחת הן אלה שיקבעו את העתיד..אני שנה וחצי אחרי השחרור מהצבא (בת 22 ) ואני מרגישה שאני עדיין לא מצליחה להיכנס ל"זרם" ולשחות בו כפי שהייתי רוצה.. אני נמצאת בשלב שאני די "יושבת על הגדר" ומתכננת בראש כל מיני תכניות אך אני לא מצליחה לממש אותן.. אני מאוד רוצה להתחיל לרקוד באופן מקצועי אבל התכנון זמן שלי גרוע ביותר ואני לא מצליחה להביא את עצמי למצב שבו אני מנצלת את כל שעות היום לדברים חיוניים כמו לימודים אקדמיים, תחביבים שהייתי רוצה להעמיק וכו'.. אני מרגישה שהזמן שלי ממש נוזל לי מהידיים..אני לא רוצה להתעורר בגיל 40 עם הרגשה של החמצה..אני יודעת שזה הגיל שאני צריכה לעשות את הדברים האלו, אני פשוט לא מבינה למה אני נתקעת ככה... אני גם מרגישה שהכל השתנה מבחינת החברות שלי..אם פעם הייתי צריכה לדבר עם חברה טובה אז הייתי מתקשרת והיא היתה שם בשבילי, אבל היום כל אחת עסוקה בלימודים שלה, עם החבר שלה ולמרות שאני יודעת שחברות שלי אוהבות אותי אני מרגישה שאני די לבד ושלא באמת הן נמצאות שם בשבילי כמו שהן אומרות.. עוד דבר שמפריע לי ובטח שלא תורם להרגשה הכללית היא פרידה מאדם שהיתה לו חשיבות רבה בשבילי..הוא לא נפטר או משהו כזה, פשוט החלטנו שלטובת שנינו ולטובת הסביבה עדיף שלא נהיה בקשר יותר..(הוא נשוי).. אני בן אדם שלוקח לו זמן להיקשר לאנשים אבל אם אני נקשרת אז זה עד הסוף..חסרות לי השיחות איתו ובכלל לדעת מה קורה איתו(למרות שלא היה מעבר לשיחות)..מצד שני אני מאוד מציאותית ואני יודעת שזה היה הדבר הנכון לעשות..פשוט קשה לי נורא ואני ממש מבואסת בגלל זה.. בקיצור אני לא יודעת בדיוק למה כתבתי את פה אבל הרגשתי שאני צריכה להוציא את זה החוצה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
סיגל לוי05/02/2009שלום מאי
אני גם מורה לקונדליני יוגה, ושם מדברים על מחזורי חיים וגם על מחזור של 11 שנה
את נמצאת בתום 2 מחזורים של 11 שנה
ובאמת יש שינויים רבים בחייך
וברור לך שיש דברים שאת רוצה לשנות
רק שאת בדיוק נפרדת מדפוסים קודמים ועוד לא אימצת חדשים
נצלי את הבלבול והמשבר כהזדמנות לצמוח, לגדול, להרחיב יכולות ושכעת אפשריות ולא היו קודם לכן
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)