מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשבות רעות ופחד ממוות של אנשים קר.קרן12/02/2009
לאחרונה הראש שלי מלא במחשבות רעות. לגבי הכל בחיים.במיוחד לגבי הקורבים אליי. למשל,אם יש מישהו קרוב אליי בין אם זאת אמא או חברה,חבר ידיד כל אחד שלא עונה לי,אני ישר מאבדת את עצמי ומתחילה לחשוב מחשבות נוראיות שבסופן מובילות למחשבות על מוות. אני לא יכולה יותר הראש שלי מפוצץ ברע בזמן האחרון.זה פשוט מלחיץ כבר.אני מגיעה למצב שבו אני מתחילה לצעוק לבד על עצמי להפסיק לחשוב ככה. אני בת 22 עובדת במשרה מלאה יש לי חבר כבר שנתיים והכל ברוך ה' בסדר.לעולם לא סבלתי מדכאון חריג או ממחלת נפש אחרת.גם אין את זה לאף אחד במשפחה שלי. טראומה לאחרונה לא עברתי.חוץ מיזה שסבא שלי נפרד אבל אני לא חושבת שזה מה שגרם לי למחשבות הרעות כי הם התחילו הרבה לפני. איך אני יכולה לצאת מהברוך שנכנסתי אליו? תודה על הסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפטר*
קרן12/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת
דניאלה הרץ12/02/2009נראה לי שאת סובלת מאד ופוחדת. לפעמים אי אפשר לצאת מה"ברוך" לבד או שזה מאד קשה ולמה לסבול. פני מהר לטיפול. אפשר שתפני לרופא פסיכיאטר או לפסיכולוג דרך קופת- חולים. ואני מקווה שתרגישי טוב במהרה.
דניאלה
לא הבנתי למה התכוונת בכותרת "נפטר" , למה הכוונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהודעה הראשונה
קרן13/02/2009בהודעה הראשונה רשמתי שסבא שלי "נפרד" והתכוונתי לנפטר. פסיכיאטר?????קצת מלחיץ אותי כל העניין הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שאולי תעזור
חסוי14/02/2009תדברי עם הסביבה שלך על הבעיה או אולי תרשמי כל פעם במחברת את המחשבות שלך כדי שזה יצא מהראש ותנסי לחשוב על כך שסבא שלך חיי חיים ארוכים וזכה לעשות המון דברים. תראי את הדברים החיובים של החיים. אני יודעת שזה קשה להתעלם מן המחשבות והם יצוצו מידי פעם כי תמיד אנחנו מפחדים מהלא נודע תנסי לעשות פעילות גופנית שמאוד עוזר ואני בטוחה שיש עוד טיפים שאת יכולה לקבל מסביבתך, תעזרי בהם. מקווה שנתתי לך כמה טיפים שיעזרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת
דניאלה הרץ15/02/2009אין טעם להילחץ מפסיכיאטר. פסיכיאטר הוא רופא של הנפש , וכשהנפש סובלת הולכים לרופא כמו שהולכים לרופא כשהגוף סובל. אני ממליצה לא רק על טיפול של שיחות עם פסיכולוג/ית אלא על רופא כי רק רופא רשאי לתת טיפול תרופתי, שיתכן שיעזור לך מאד (אם הרופא יחליט שכדאי גם עזרה תרופתית ולא רק שיחות). אם קשה לך עם רעיון קבלת עזרה מרופא פני לפסיכולוג.
הסבל שאת עוברת מלחיץ יותר מכל רופא.
אל תזניחי את עצמך.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)