מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להיות חזקהפאני17/02/2009
היי שמי פאני ואני בת 22 מגיל 16 הייתי אם גבר שחשבתי שאני אוהבת ואחרי שיתחתנתי איתו והבאתי ילדה לעולם הבנתי שהוא לא בישבילי ועזבתי אותו ליפני 8 חודשים ביזמן הפרידה שהייתי נורא שברירית וצמאה לאהבה הכרתי גבר מושך ושנתן לי את כל מה שלא היה לי והוא היה 15 שנה מעליי אבל הבעיה הייתה שהוא נשוי בהתחלה חשבתי שזה רק יהיה סטוץ וזהו אבל זה לא היה ככה המשכנו להיסחף עם הכיף שהיה לנו ,באיזה שלב עזבתי אותו וחזרתי לבעלי ואז ניפגשנו במסיבה של חברים וחזרנו,בערך חודש הייתי גם איתו וגם עם בעלי עד שעזבתי סופית את בעלי ונהייתי רק שלו ומישם הכל ניהיה גרוע יותר יתאהבתי בו כמו שבחיים לא אהבתי וזה ממש לא אופיני לי אני באה מבית מסורתי וגם פעם כמעט חזרתי בתשובה וזה ממש לא אופיני לי לעשות דבר כזה ועכשיו אחרי שאני מרגישה שזה לא בישבילי שאני רוצה אותו לעצמי והוא כבר הבהיר לי שהוא לא יהיה שלי אני רוצה לסיים את זה אבל לא יודעת איך להתמודד עם הכאב תעזרו לי בבקשה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראויה להיות נאהבת
סיגל לוי18/02/2009שלום פאני
שתי מערכות היחסים שהיו לך, בסופו של דבר לא היו מצמיחות
הגבר הנשוי שהתאהבת בו אמנם הציע לך את אהבתו
אבל מעולם לא התכוון כנראה לעזוב את יתר עולמו
והתכוון שתהיי רק חלק נסתר מעולמו
ולא תתפסי את הבמה כולה
זה לא הוגן
ומגיע לך קשר שלם ולא חלקי
חשבי על כך ואולי זה יעזור להבין שהקשר הזה
גם אם היה נעים
לא היה מצמיח עבורך
נסי להאמין שיכול להיות קשר טוב יותר עבורך
קשר שיקבל אותך באופן מלא וגם את ילדתך
אין ספק שזה לא קל למצוא
אך אם מאמינים בכך, אולי זה מקל על ההתמודדות עם הכאב
גם הדת והמוסר יכולים לתמוך בך שזה לא היה קשר נכון
מקוה שעזרתי במשהו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)