עזרה לאדם קרוב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה לאדם קרוב
    נעמה
    18/02/2009

שלום נדמה לי שאני הכי קטנה פה, אני בת 16 אבל אני מבקשת עיצה. יש לי חבר שאני מאוד מאוד אוהבת אותו ואני חושבת שאני צריכה לעזור לו אבל אינני יודעת איך. הוא נמצא עכשיו במצב ממש קשה ואני די מבינה אותו, ההורים שלו עומדים להתגרש בקרוב ואבד לו כלב שהוא מאוד אהב. יש לנו עכשיו בבית הספר תקופה קשה של מבחנים והוא לא מצליח להתרכז בלימודים כמו שצריך בגלל הרגשותיו הפנימיות הקשות. אני מרגישה שאני חייבת לתמוך בו ואני כל הזמן אומרת לו שאם הוא צריך עזרה או תמיכה אז אני תמיד אוכל לעזור לו, אבל הוא שואל איך אני יכולה לעזור לו והוא צודק כי אני באמת לא יודעת איך. אך עניתי לו שאני כבר אמצה דרך. אני מאוד מבקשת מכם שתביאו לי עיצה כלשהי שיכולה לעזור לי לעזור לו במצב הקשה הזה. תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה לאדם קרוב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה של חבר

סיגל לוי
    18/02/2009

שלום נעמה
    חבר עוזר מעצם זה שהוא שם
    מעצם זה שאכפת לו
    שהוא מקשיב
    שהוא תומך
    אולי מחבק כשצריך
    את לא אמורה לפתור את המשבר בין הוריו
    או להשיב לו את כלבו
    אולי בלימודים דווקא כן תוכלי לעזור
    אבל פשוט תראי לו שאת שם אם הוא צריך
    כפי שאת במילא עושה...
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בסדר

נעמה
    19/02/2009

אני מבינה, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו