התרחקות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התרחקות
    יוסי
    25/02/2009

שלום לכם, אני בחור בן 19, התייתמתי בגיל שנה מאבי. כל החיים תמיד ניסיתי להיות שונה מכולם ולמרוד...זה קרה בבית,ו בבית ספר תמיד ניסיתי להיות שונה מכל החברה, תמיד רציתי יחס יותר מכולם ותשומת לב יותר מכולם והיתי מורד בכל המסגרות שהיתי בהם,, שהיתי עושה את זה היתי מרגיש שכן יש לי תשומת לב ממישהו. ועם כל זה תמיד ניסיתי לא להיות חלק מהחברה ותמיד ניסיתי להיות לבד ושלא יהיו לי חברים, להיות סגור בתוך עצמי, האמת כל החברים תמיד ניסו להיות איתי בקשר ולנסות לעזור לי איפה שאני צריך אבל אני התרחקתי כאילו רציתי להיות בודד. שהסתימו הלימודים כמובן לא שמרתי עם אף אחד על קשר.. אני ממש לא מרחם על עצמי...דווקא אני יודע שיש בי כוחות לשנות ולהיות בן אדם אחר. כרגע אני מרגיש בודד אין לי חברים ואני יודע שאני יצרתי את זה לעצמי ולא נוח לי עם זה בגל זה אני כותב פה כי אולי למישהו יש עצה איך לעשות את הצעד הראשון בשינוי הזה כי אני לא יכול להישאר במצב הזה של בדידות מוחלטת, אני יודע שזה חשוב להכיר חברים במהלך החיים. מצד שני בתקופה האחרונה עברתי הרבה שיונוים לטובה בחיים התחלתי להעריך את עצמי לאהוב את עצמי להיות שמח ומאושר על כל דבר שיש לי ולקחת כל דבר רע או טוב בפרופורצה לכן אני יודע שיש בי כוחות עצומים ואני יכול לפרוח ולהיות יותר מאושר מעכשיו....... אשמח לעצות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרחקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות

סיגל לוי
    25/02/2009

שלום יוסי
    אתה נשמע לי אדם עם מודעות עצמית גדולה מאד
    אתה לוקח אחריות על חלקך במה שקורה בחייך
    אינך שוקע לרחמים עצמיים למרות שעברת חויות קשות בחייך
    ואתה אופטימי ובונה הערכה עצמית חיובית
    אתה ממש עושה לעצמך טיפול
    מודעות עצמית היא המרכיב בדרך לשינוי
    מה שלא פיתחת עדין זה מיומנויות
    לא פירטת האם אתה כעת בצבא, לומד, עובד וכו'
    אני מציעה לך להתחיל לחדש קשרים שהיו בעבר
    לנסות לרענן קשר עם בני משפחה
    עם אנשים שחפשו את קרבתך בעבר
    וגם להתחיל לראות מסביבך
    למי יש פוטנציאל להתקרב
    מי בענינים ויודע איזה אירועים חברתיים יש (מסיבות וכו')
    פשוט תרים את העיניים, תראה מה קורה מסביב
    ותמצא באיזו דלת נוח לך להכנס
    בהצלחה
    ואני בטוחה שאם רק תקדיש לכך תשומת לב
    תמצא חברה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל

יוסי
    25/02/2009

קודם כל תודה רבה לך על העצות והתמיכה, כרגע אני מחכה להתגייס וזה כנראה יהיה רק בעוד חודשיים שלושה, אני אתחיל לבצע מה שאת הצעת לי תודה לך סיגל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו