דימוי עצמי נמוך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי נמוך
    שירן
    02/08/2007

שלום, אני אקצר את הסיפור,לפני שנתיים לקחתי גלולות למניעת הריון, נורא פחדתי מתופעה אחת שלהן- שיעור יתר, וזאת מכיוון שהיתי קצת שעירהרופאת הנשים שלי החליפה לי את הגלולות עקב דימומים קלים ושיער קל שהתלוננתי עליו שהופיע באיזור החזה, לקחתי את הגלולות החדשות במשך 3 חודשים ושמתי לב ששערות החלו לצמוח לי על הפנים,עשיתי את כל הבדיקות ואמרו לי שזו אני והכל בסדר , החלטתי להפסיק והשיעור החמיר בפנים ובכל הגוף, כולל פיצעונים נוראיים. ניפרדתי מחבר שלי כי לא יכלתי לסבול את עצמי ככה למרות שהוא נורא תומך, וגם היום, אנחנו בקשר טוב, הוא לא יודע שזו הסיבה,אני עוברת משברים בכל פעם שאני מסתכלת על הפנים שלי, רזיתי נורא ואין לי חשק לעשות שום דבר , אני כבר לא מי שהייתי , לא מצליחה לתת לאנשים להתקרב אלי יותר מדי מחשש שיראו את השיער כי הוא בולט , התחלתי לקחת גלולות דיאנה ואני רק מפחדת שזה יחמיר את המצב כי אני כל הזמן שומעת סיפורים, הסיוט הכי גדול שלי התממש ואני אשלם על זה כניראה כל חיי, לפעמים אני מעודדת את עצמי אבל אני לא מסוגלת להתאפק ובוחנת במראה מקרוב אם השיער ממשיך לגדול, המראה החדש של הפנים שלי פשוט גורם לי לחולשה וחלחלה בבטן,אני יודעת שאין לי יותר מה לעשות אלה רק לחכות למיזעור הנזקים , אני כבר לא מרגישה שלמה עם עצמי כמו פעם ומרגישה קורבן של רשלנות רפואית. אני פשוט לא יודעת איך לחזור לעצמי, ואני רק בת 21 וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימוי עצמי נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שירן יקרה...

רונן דוד
    05/08/2007

אני חושב שעדיף לך לפנות בנושא זה לפורום גניקולוגיה ו/או רפואת נשים.

כמו כן ממליץ לך בחום להיבדק אצל גניקולוג על מנת שיתאים לך את הטיפול הנכון ביותר.

בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן יקרה...!

סיון
    07/08/2007

אני מבינה את הרגשתך, אני מבינה שלכל אדם המראה החיצוני חשוב,
    אך את אמורה לדעת שזה לא מה שהכי חשוב,
    ישנם דברים אחרים הרבה יותר חשובים ממראה חיצוני. תראי אני מבינה שזה קשה ולא רוצה שתחשבי שאני לא מבינה אותך אבל כל אדם צריך לקבל את עצמו כמו שהוא. חו מיזה אני בטחה שזה ישתנה..ניסית ליפנות למישהו שמבין בתחום הזה כמו שהתיעו לך? אז בהחלט נסי!
    שיהיה בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו