מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לצאת ממשברים ממקומות עבודהריקי25/02/2009
שלום לצוות, אני פונה אליכם לראשונה, אקווה שהיעזר בכם מעט, שמי ריקי, עד לפני 7 שנים עבדתי במקום עבודה מסודר במשך הרבה שנים כ- 13 שנים, עזבתי שם מרצון עקב פיצויים מוגדלים שאז הציעו. מאז שעזבתי שם, עדיין לא מוצאת את עצמי ורואה את עצמי מתגלגלת ממקום למקום בלי אף מקום עבודה קבוע, וזה מתבטא בהרבה סיבות, מקומות תובעניים מאוד כמו למשל שמצפים שמזכירה תכנס לעינינים ביום או יומיים בלבד, כלומר אין ימי חסד. או חוסר פרגון כמו שאני צריכה לעבוד מול מזכירה באותו משרד אין ברצונה ללמד וכדומה. כתוצאה מכך, אבד בטחוני העצמי לחלוטין, כל מקום עבודה שאני מתקבלת אליו, אני מרגישה לחץ על מנת להוכיח את עצמי וזה מלווה בתחושת פחד מכישלון, חדרה וכו'. וזה חוזר על יעצמו שוב ושוב וכל טעות שנעשית אני חשה שבטח מדברים עליי ורוצים לפטרני. אינני מצליחה להתגבר על התחושות הלללו, עד שהנבואה מגשימה את עצמה ואני כבר בחוץ. האם מצב זה מוכר לכם? האם יש מקום ציבורי או ממשלתי שעוזרים במקרים כאלו? אודה לכם מאוד על עצתכם. ריקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ במקום עבודה חדש
סיגל לוי26/02/2009שלום ריקי
צברת חויות שפגעו בבטחונך
אחרי שהרגשת בטוחה במקום שבו עבדת זמן רב
קודם כל, כבר קיבלו אותך למס' מקומות כך שנותנים לך צ'אנס
כשאת מגיעה למקום חדש
תעבדי על עצמך
שקיבלו אותך כי חשבו שאת ראויה
שאת באמת מסוגלת לכך וכבר עמדת בדרישות דומות
קחי אויר כל פעם
נסי להתחיל עם חיוך על הפנים
ולהעביר לאחרים מסר שהכל יסתדר
וגם אם נעשתה טעות זה לא נורא
אם את תצליחי לשנות את התייחסותך
נראה לי שגם מסביב אולי יפגינו יותר קבלה וסבלנות
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב ריקי
דניאלה הרץ26/02/2009המצב הזה של "נבואה שמגשימה את עצמה", השקפת עולם שבה את נאלצת לחזור על אותו המסלול הקשה פעם אחר פעם היא תבנית מוכרת בנפשותינו.
במקרה שלך את כבר בטוחה כי לא תהיי רצויה במקום העבודה, כי תפוטרי משום שלא תצליחי להשתלב חברתית או לא תצליח לתפקד היטב .
שנים רבות של כישלון בעבודה גרמו לך להאמין שגם בפעם הבאה תיכשלי. אם אינך מצליחה "לשכנע" את עצמך שהפעם את עשויה להצליח, גם בזכות השנים הרבות שכן הצלחת לעבוד ולהשתלב, הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול פרטני, אולי לא ארוך, שבעזרתו תוכלי לשקם את המקום בתוכך שחש כה חסר ביטחון, לא מוצלח ולא רצוי.
ניתן לפנות לפסיכולוגים דרך קופת חולים כך שהטיפול אינו יקר.
דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)