מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה דחופה לחברה.מירי04/03/2009
שלום. יש לי חברה, שהמצב שלה כרגע לא טוב בכלל. היא סובלת מכאבים פיזיים נוראיים בגלל מצבה הבריאותי, ומדברת כל הזמן רצון להפסיק לחיות ולשים קץ לחייה. היא עברה הרבה מאוד בחיים. החיים שלה היו קשים, החל מאלימות פיזית ונפשית מצד האנשים הקרובים לה ביותר ועד לבריחה מהבית ותקופה מסויימת של חיים ברחוב. בשנה האחרונה המצב השתפר, אבל לא 100%, היו עליות וירידות. בשבועות האחרונים היא סובלת מכאבים פיזיים איומים בגלל מצבה הבריאותי. ובימים האחרונים היא מדברת כל הזמן על רצון להפסיק לחיות ולשים קץ לחייה והאמת שאני כבר לא יודעת מה להגיד לה ואיך לעזור. .אני מנסה לתת תקווה ,להגיד שזה מצב שחולף,שיש לה בשביל מה לחיות, אבל זה לא ממש עוזר. אני פוחדת שיקרה לה משו. איך אני יכולה לגרום לה לרצות להמשיך לחיות? מה אני יכולה להגיד לה?? תעזרו לי בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה מקצועית
סיגל לוי04/03/2009שלום מירי
אם את חוששת לחייה
נסי להסביר לה שהיא חשה כך בגלל מצב נתון
וכשמצבה הפיזי ישתפר
סביר שכבר תרצה לחיות
לכן היא צריכה עזרה מקצועית ודחופה כעת
אולי תשכנעי אותה כשאת אצלה להתקשר לער"ן ולקבל תמיכה ועצה מהם
את יכולה לתמוך
אך היא צריכה להתגייס כדי לרצות לעזור לעצמה
נסי לעודד אותה לפנות לעזרה
ואולי תסייעי בצד הטכני
מזלה שיש לה חברה כמוך
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)