מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לסיגל לוי ממורמור04/03/2009
רוצה לספר לך שהיום קבעתי פגישה בבריאות הנפש שתתקים בעוד שבוע וחצי מהיום. לאחר שקראתי את דבריך, אני שואלת את עצמי האם אני מחפשת שאדם זר ישב ויקשיב למר גורלי ויאמר לי את מה שאני כבר יודעת, או האם אני מחפשת רחמים אמפטיה, התשובה ממש לא!!! זה שאני בדכאון ברור לי כשלג, זה שמותר לי ומובן לכולם למה, גם ברור לי. לחלות במחלה קשה שיכולה לגמור לך את החיים בכל דקה, לבלוע מיליון כדורים, לעבור נתוחים ולחיות מחצית מהזמן בבתי חולים ולהיות אם חד הורית לילד בן 10 , שעומד מול עיניי כל דקה מחיי ונותן לי את הכוח להחזיק בשפיות ברור לי. במהלך השנתים האחרונות התחברתי "לאני" שבי, אני שלמה אם מה שבי ושלי, אך אני כואבת ועיפה מלהמשיך ולהיות חזקה, מלשמוע מכולם איזו אישה חזקה ומדהימה אני, עיפתי, אני לא רוצה יותר להיות חזקה, אני רוצה להרשות לעצמי להיות עיפה, אני גם מדברת בפתיחות על הרגשות שלי, אני מרשה לעצמי בימים האחרונים לבכות, לישון וגם לומר לילד שלי," אמא עצובה קצת". אין בי כעס, אין בי מרירות, לא שואלת למה, רק עצובה בנפש, כואבת כאב מורגש, מובן מהיכן בא, אך לא נשלט יותר.............המון תודה למה שכתבת ל. מענין אם בעוד שבוע מהיום ארגיש צורך ללכת לאותו פסיכולוג נחמד שברור לי כשמש שאחרי שישמע את סיפורי הוא יזדקק לשיחה אך לישון באותו יום. המון בריאות,אור שלווה ואהבה לך ולבני משפחתך. תבורכי על עזרתך לאחר, שליחות יפה וזכות וכבוד הוא לי שפניתי אליך, יישר כוח אמן. מור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור כנסי בבקשה
יוסי05/03/2009מור, תמיד תדעי שיש את הקדוש ברוך הוא מעלינו!! תתפלי אליו במילותיך תבקשי ממנו שיתן לך בריאות וכוח, הוא אבא שלנו הוא אוהב אותנו תאמיני לי שיש המון ניסים בעולם. יש לנו אב רחמן, תבכי אליו ובעזרתו לא תזדקקי לשום רופא או פסיכולוג . אני מאחל לך מכל הלב בריאות איתנה, כוחות בגוף ובנפש ושה' יעזור לך אמן!. אם את מכירה את"שיר השירים" יש סגולה טובה להגיד אותו 40 יום ברציפות לרפואה המון בהצלחה מכל הלב אל תתיאשי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
סיגל לוי05/03/2009שלום מור
תודה על מה שכתבת
נראה שאת בהדרגה עוברת תהליך של קבלה עצמית
מוכנה לקבל את עצמך על עוצמתך, החוזק שבך וגם על חולשותייך
מטפל אינו רק מקשיב
הוא גורם חיצוני, אמפטי שעוזר לנו לעבור שינוי
תומך בתהליך
מאיר את עינינו למה שאנחנו נמצאים בתוכו וקשה לנו לראות את הקצה
מקוה שתמצאי מטפל שכזה
שתחושי שתומך בך
בהצחה שוב
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)