פרעות שינה ודכאון בשל הצקה בעבודה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרעות שינה ודכאון בשל הצקה בעבודה
    מיכל
    05/03/2009

שנתיים יש לנו הנהלה חדשה שמציקה לי באופן מתמיד בעבודה הבוקר פתחתי את האתר של לגיהות לבטיחות המוסד וראיתי שרשום שם בדיוק את מה שנעשה לי באופן קבוע במשך השנתיים.אני אדם שמח ומאושר בדרך כלל ואוהבת מאוד את עבודתי אבל אחרי שראיתי את כל מה שכתוב שם הבנתי שזו השיטה של מנהלת האדמינסטרטיבית להטיש אותי ואכן היא מצליחה.אני לא מפסיקה לבכות יש לי הפרעות בשינה ולחץ הדם שלי עלה וכאבי ראש בלתי פוסקים מרגישה שבר כלי.גם בהיותי כותבת לכם שורות אלו אני כמעט לא רואה מה אני כותבת בשל הדמעות שזולגות לי. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על קשיים בעבודה

סיגל לוי
    05/03/2009

שלום מיכל
    סיפרת משהו מאד כללי ואין לי פרטים
    מקום עבודה הוא מקום שמגביל אותנו
    איננו יכולים לבחור את מי שממונה עלינו
    וזו מעין גזרה
    אין לנו סמכות לנהל אותו, לומר לו איך להתנהג
    ולו יש סמכות כמו כלפינו
    אנחנו גם לרוב לא רוצים לאבד פרנסה
    בעיקר לא כיום
    אך אילו הנתונים שאת עובדת בהם
    נסי לראות אם את היחידה שחשה כך
    אולי יש עוד אנשים שהיא נוהגת בהם כך
    ואז אולי אפשר לנסות לפעול
    כדאי לראות אם זה חמור ברמה של פניה לועד העובדים
    כדאי אולי אפילו לשקול אם רוצים להמשיך בעבודה זו
    ונראה שאת רוצה
    אולי תחליטי שאין מה לעשות
    ואז תתני לדברים "לעבור מעליך" ולא לקחת ללב כי זה מה שיש
    מקוה שעזרתי
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים דכאון בשל הצקה בעבודה

מיכל
    06/03/2009

אני מנהלת מחלקה במקום שאני עובדת,מנהלת אותה באהבה על פי דרישות הפיקוח,ובהתחשבות מלאה ובשילוב גורמים אחרים ,אני עובדת כ30 שנה באותו המקום,ומקבלת ציונים טובים בבקרות, לפני שנתיים הגיע מנהל חדש שאין לי גישה אליו מנהלת הדמינסטראטיבית חסמה אותי והכל עובר דרכה ועל פי שיקולה,שלרוב אינו עינייני ולא מיקצועי כיוון שאינה מבינה לא בדרישות ולא בתחום וגורמת לי ולעובדים שאני אחראית עליהם זעזועים ,מנסה כל הזמן להכשיל אותי בפני המנהל על ידי העברת מידע שיקרי,בביקורת מתמדת,ובהענישה לא מוצדקת מכתבים לתיק ניסיתי לפנות אל המנהל אך אין עם מי לדבר, אני מרגישה שנעשה הכל שאעזוב ואלך.ואני מרגישה שאני על סף התמוטטות.אני לא ישנה בלילות,כאבי ראש בלתי פוסקים,ומרגישה במקום לעשות את עבודתי המקצועית אני צריכה להתגונן ולהצדיק ,ולהסביר . תודה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו