מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיותליאל04/08/2007
כמה פעמים כתבתי פה על כך שאני בחורה שמאוד רוצה להתקדם בחיים בגלל עברי ולפעמים אני שוכחת לעצור ולנשום ושכחתי להעלות נושא שמאוד מעיק לי ואני לא מבינה מאיפה הוא בא ,יש לי נטייה לפחד מהפסדים ואני לא מדברת על תחרויות ,אני לא יודעת אם לקרוא לעצמי גנבת אבל יש לי שותפות בדירה ואני פשוט מרגישה הנאה מלהשתמש להן בדברים מדי פעם כאילו אני מרגישה שאני מרוויחה משהו וזה רק דוגמא מיני רבים ,כשאני מנקה את הבית אז אני מרגישה שאני פריארית לכן אני צריכה לקחת להן משהו כדי כאילו לפצות את עצמי על כך שאני מנקה במקומן ,או כשאני נכנסת לסופר יקר ומכעיס אותי שאני משלמת יותר מבמקום אחר אז אני פשוט אוכלת איזה פרי בלי לשלם, למה זה קורה לי זה מכניס אותי למחשבות עמוקות האם אני מופסדת או מורווחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאל
אינקוגניטה05/08/2007ראיתי עוד הודעה שלך בפורום. נראה שרע לך מאוד, הלכת לטיפול נפשי או שקלת ללכת לטיפול כזה? אני הייתי פעם בטיפול, ועוד מספר אנשים שאני מכירה, זאת דרך ארוכה וקשה אבל אחרי הרבה עבודה עצמית את מתחילה להבין מי את, מה את רוצה ומה אפשר לעשות כדי לגרום לחיים שלך להיות החיים שרצית ולהיות שלמה עם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל יקרה...
רונן דוד05/08/2007
חשוב לבדוק לעומק את מקור הבעיה,
זה יכול להיגמר ברע.
ממליץ לך לפנות לטיפול קצר טווח אצל פסיכולוג...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאל!
סיון07/08/2007ראשית כל כמו כולם אני מציעה לך להתחיל ללכת לטיפול פסיכולוגי...זה בהחלט יכול לעזור לך....
אך אולי אני יוכל לתת לך משהו מעצמ.
אני יתן לך את דעתי, ומקווה שהיא תעזור.
איני יודעת בפירוש ממה זה נובע אך זה ליפעמים זה קורה לכולנו שאנחנו מרגישים ה"פראיירים".
אנחנו מרגישים ליפעמים שאנחנו נותנים מעצמינ ולא מחזירים לנו את היחס הראוי...או שפשוט הם לא יעשו את מה שאנחנו עושים.
לפי דעתי, כל הנטיה שדיברת עליה.."ליגנוב" גברים..היא בהחלט חמורה...וכמו שאמרו זה יגמר ברע, לכן אני מציעה לך להפסיק אותה!
אני חושבת שזה נובע מאופן גישתך לעובדה שאת עושה משהו. אינך חייבת לקבל את זה כידבר רע.
לעזור בקקניות ובנקיון הבית זה דבר טוב. פשוט תחשבי שאת עוזרת להם..ואת עושה את זה מיתוך רצונך. אולי לתהליך התחלתי זה ימנע מימך להפסיק בקצת את דבר "הגניבה".
עכשיו אני מבינה שכמוןן זה לא קורה לך פעם אחת שאת מנקה נגיד, אז זה הופך לדבר קבוע.
אני מציעה לך שלאחר שניסית לעשות את הדבר הראשוני דברי עם שותפייך לדירה.(כלומר אם תכלי להגיד לי איזה חלק הן לוקחות מניקוי הבית והקניות למשל)" ואם הן לא לוקחות חלק אז דברי איתן והסבירי להן שגם עליהן חלה העזרה בבית וביכלל.
ואם זה מצב של שיטף פעולה..וגם הן וגם את מסדרות מנקות וכו', אז פשוט תקחי את זה כחובה, ותחשבי כי גם הן עושות זאת לא רק את..ולכן כל אחת תורמת משהו..וככה לא תחשבי שרק את חייבליאל, מקווה שעזרתי לפחות בקצת...
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאל07/08/2007רבה לכולם על העצות ממש שמחתי לקרוא את תגובותיכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)