מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היי :)בן05/03/2009
היי אני זה עם החברה עם הדיפרסיה, כתבתי פה לפני איזה יומיים שלוש. רציתי לגיד תודה לדניאלה וסיגל, נורא עזרתם לי, נפגשתי עם חברה שלי בסוף ודיברתי איתה על התקופה שהייתה לי, ועל זה שויתרתי לה במקרים ולא ישר שפטתי, והיא העריכה את זה מאוד מאוד מאוד. אני ממש שמח שהכול הסתדר, ירדה לי אבן מהלב. עכשיו שאלה. היא הפסיקה לקחת את הכדור של הלילה כי הייתה לה תופעת לואי נורא נורא מוזרה. ועכשיו יצא שהיא נכנסה למן דיכאון מכלום. אני שואל למה היא מדוכאת, והיא אומרת לי שזה מכלום. מהחיים, שהחיים גדולים עליה. וכשאני אומר לה שזה רק ספציפית לרגע הזה אז היא אמרה שגם מחר יהיה אותו דבר. וזה דיי נפל על הסופשבוע. תיכננו שישי שבת ביחד כזה בתור פיצויי על התקופה שלא התראינו כמו שצריך וגם להרבה זמן. והיא החליטה שהסופשבוע לא בטוח. אז אמרתי לה שהיא עכשיו לא בכיוון חשיבה אופטימי כל כך ושמחר יהיה יותר טוב ושאירגנתי ממש יום שהיא תהנה ותישכח מכל הרע שמסביב. אבל אני מניח שאת יודעת איך היא הגיבה לדבר כזה... "מחר אותו דבר בלה בלה" מבאס. אבל לא נורא. אני ל א מתכוון ללחוץ או משהו כזה. סיפרתי את זה לחבר שלי שבמקרה גם לו הייתה חברה באותו מצב והוא אמר לי שלשלי יש בעיה רצינית של צומי. ושהיא עכשיו מחפשת צומי. רציתי לדעת עד כמה זה נכון. סתם מסקרנות. אחרי הכול היא רוצה צומי היא תקבל ממני אין לי בעיה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על דכאון
סיגל לוי09/03/2009תודה בן
דכאון הוא כמו ענן שמכסה את השמש
לוקח לו זמן להתפזר
וצריך המון סבלנות
גם לתרופות לוקח זמן להשפיע וזה לא כמו כדור מוריד חום שמשפיע מיידי
בכל מקרה, טוב שיש שיפור
טוב שיש עם מי לדבר
תמיכה, תשומת לב וזמן בהחלט יתרמו פה
בהצלחה
ושוב, יש לה מזל שאתה שם
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)