פסיכית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פסיכית
    מאי
    08/03/2009

היי, אז האמת היא שאני מרגישה פסיכית! למרות ש"חיצונית" אני שפויה אני חושבת שהכל נובע מן העבר -מהילדות .. היו לנו המון בעיות בבית ושני ההורים שלי לחלוטין גידלו אותי לא נכון!! לא היה לנו כסף , הם כל היום צעקו אחד על השני, אמא שלי הייתה פותחת את החלון ומתחילה להיתחנן שיצילו אותה ולצרוח על כל השכונה ואני הייתי בוכה כל היום. לא הבאתי חברים הביתה בכלל. קשה לצאת "נורמלי" מבית כזה. עכשיו אני כבר בת 21 ולמרות שאני עומדת בפני עצמי ולא קשורה להורים -העבר רודף אותי... אני מרגישה פסיכית! יש לי המון בעיות לא מוסברות. הבעיה הכי גדולה שלי היא הבדידות. אין לי שום חשק מיני ואף פעם לא היה לי. קשה לי מאוד לפתח קשר זוגי כי אני לא רוצה לתת לאף אחד להיכנס לחיים שלי. אני מרגישה מאוד לא נוח לאכול ליד אנשים-אין לי מושג מאיפה זה נובע! ואני מתחברת למעט מאוד אנשים . יש לי מצבי רוח מאוד קיצוניים-רגע אחד אני מאושרת שעה אחרי זה אין לי שום משמעות להמשיך לחיות. אני מרגישה שכל הריקבון הזה מהעבר לא מניח לי, שיש בתוכי יותר מידי צלקות, שאני לא מצליחה להתחבר לאנשים "נורמלים" בלי בעיות. אני פשוט נסרטתי מכל כיוון!!!! החיים קשים לי מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פסיכית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבילה...

רונן דוד
    08/03/2009

נאי שלום,

לכל אחד ואחת מאיתנו יש את החבילה שלו.

במצב את יכולה למצוא חבר טוב, למצוא קבוצת תמיכה או
    להיעזר בפסיכולוג/ית. כשתגיעי למצב בו את מתבוננת בראי ואוהבת או לפחות מקבלת
    את עצמך כמו שאת, הכל יראה לך אחרת.

בינתיים, תנסי להיות חיובית, להשתדל לקום עם חיוך בבוקר,
    לעשות דברים שאת אוהבת ושעושים לך טוב,
    אף אחד אינו מושלם, - לאט לאט אני בטוח שתתבגרי ותוכלי לקבל את עצמך עם העבר שלך כמו שהוא...

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו