מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקש תעזרו לי!!!!!:-(סיוון עזר10/03/2009
אני לא אספר פה במלואו את הסיפור שלי,רק אדגיש שעברתי בכמה חודשים האחרונים הרבה מוות של קרוביי..שכן לפני כן בחיים לא הייתי בלוויה ולצערי הייי צריכה להיות נוכחת בהרבה בחודשים האחרונים. התחושות שאני מרגישה הן בעיקר כמו חוסר יציבות כזאת שגורמת לי להלחץ ולדפיקות לב מהירות מאוד..אני יודעת שלא מדובר בלחץ מסויים,אלא בחרדה כי באיזשהו מקום הוא כן פוגע בתפקוד היום יומי.כלומר אני כן מתפקדת ויוצאת ,מבלה ונמצאת במקום הומי אדם בכוונה כדי להתמודד מהפחד דרך הפחד. אבל שוב-חושבת כמה וכמה פעמים לפני כל יציאה שלי "אם אני לא ארגיש טוב..אם שוב יהיה לי חוסר יציבות דפיקות לב מה אעשה?" וזה פשוט מתסכל. הלכתי לרופאת משפחה עשו לי בדיקות כלליות בדיקות דם וכו'. כאשר הזכרתי וקישרתי לחרדות היא אמרה לי ישר "את צודקת מדובר בחרדה יש לי כדור להביא לך שנקרא ציפרלקס כדור לא ממכר ללא תופעות לוואי וכו'..נורא נרתעתי מכיוון שאני ושבת ששיחות עם פסיכולוג מומחה איש מקצועי כן יעזור לי אני חושבת שהבעייה והתחושות שאני חווה הן טבעיות למצב הלא נורמלי שנקלעתי אליו..פחד שיקרה לי משהו נגרם מהתוצאה שראיתי את זה על חבריי שנהרגו בתאונה. על סמך מה היא קובעת שאני ישר צריכה טיפול תרופתי לפני שהיא הציעה לי שיחות? האם זה הגיוני שעל דבר כזה ישר להציע כדור ולפסול שיחות? היא רופאת משפחה ולא פסיכולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
סיגל לוי10/03/2009שלום סיון
נראה שאת סובלת מתופעות של חרדה
בהחלט ייתכן שהן התעוררו כתוצאה מנסיבות החיים
מהכאב שחוית
אך עדין זכותך לטפל בעצמך
להקל על עצמך
ולא לסבול
אני מציעה לך לפנות לטיפול שמתמחה בהפרעות חרדה
וכך העזרה תהיה יותר ממוקדת ומיידית
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי סיוון
דניאלה הרץ11/03/2009אני חושבת שהרופאה הציעה תרופה כי היא רופאה וזה מה שיש לה לתת לך -, הכדור באמת עשוי לעזור. אך כמובן שכדאי שתפני לטיפול לא רק בחרדה עצמה. לחרדה ולמה שאת מרגישה וחשה יש סיבה אמיתית כואבת ומפחידה. עברת דברים קשים ומטלטלים בזמן האחרון ומאד כדאי שיהיה מי שיעזור לך לעבור את התקופה הקשה הזו.
אני מקווה שתפני לטיפול מהר ושתרגישי טוב יותר במהרה. דניאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)