בבקש תעזרו לי!!!!!:-(

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בבקש תעזרו לי!!!!!:-(
    סיוון עזר
    10/03/2009

אני לא אספר פה במלואו את הסיפור שלי,רק אדגיש שעברתי בכמה חודשים האחרונים הרבה מוות של קרוביי..שכן לפני כן בחיים לא הייתי בלוויה ולצערי הייי צריכה להיות נוכחת בהרבה בחודשים האחרונים. התחושות שאני מרגישה הן בעיקר כמו חוסר יציבות כזאת שגורמת לי להלחץ ולדפיקות לב מהירות מאוד..אני יודעת שלא מדובר בלחץ מסויים,אלא בחרדה כי באיזשהו מקום הוא כן פוגע בתפקוד היום יומי.כלומר אני כן מתפקדת ויוצאת ,מבלה ונמצאת במקום הומי אדם בכוונה כדי להתמודד מהפחד דרך הפחד. אבל שוב-חושבת כמה וכמה פעמים לפני כל יציאה שלי "אם אני לא ארגיש טוב..אם שוב יהיה לי חוסר יציבות דפיקות לב מה אעשה?" וזה פשוט מתסכל. הלכתי לרופאת משפחה עשו לי בדיקות כלליות בדיקות דם וכו'. כאשר הזכרתי וקישרתי לחרדות היא אמרה לי ישר "את צודקת מדובר בחרדה יש לי כדור להביא לך שנקרא ציפרלקס כדור לא ממכר ללא תופעות לוואי וכו'..נורא נרתעתי מכיוון שאני ושבת ששיחות עם פסיכולוג מומחה איש מקצועי כן יעזור לי אני חושבת שהבעייה והתחושות שאני חווה הן טבעיות למצב הלא נורמלי שנקלעתי אליו..פחד שיקרה לי משהו נגרם מהתוצאה שראיתי את זה על חבריי שנהרגו בתאונה. על סמך מה היא קובעת שאני ישר צריכה טיפול תרופתי לפני שהיא הציעה לי שיחות? האם זה הגיוני שעל דבר כזה ישר להציע כדור ולפסול שיחות? היא רופאת משפחה ולא פסיכולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקש תעזרו לי!!!!!:-(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

סיגל לוי
    10/03/2009

שלום סיון
    נראה שאת סובלת מתופעות של חרדה
    בהחלט ייתכן שהן התעוררו כתוצאה מנסיבות החיים
    מהכאב שחוית
    אך עדין זכותך לטפל בעצמך
    להקל על עצמך
    ולא לסבול
    אני מציעה לך לפנות לטיפול שמתמחה בהפרעות חרדה
    וכך העזרה תהיה יותר ממוקדת ומיידית
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סיוון

דניאלה הרץ
    11/03/2009

אני חושבת שהרופאה הציעה תרופה כי היא רופאה וזה מה שיש לה לתת לך -, הכדור באמת עשוי לעזור. אך כמובן שכדאי שתפני לטיפול לא רק בחרדה עצמה. לחרדה ולמה שאת מרגישה וחשה יש סיבה אמיתית כואבת ומפחידה. עברת דברים קשים ומטלטלים בזמן האחרון ומאד כדאי שיהיה מי שיעזור לך לעבור את התקופה הקשה הזו.
    אני מקווה שתפני לטיפול מהר ושתרגישי טוב יותר במהרה. דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו