מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביישן מדיהביישן06/08/2007
היי,
אני בחור בן 25 וביישן בצורה מוגזמת. אני לא מעז להתחיל עם בחורות, לא בגלל שאני חושב שאין לי מה להציע, אלא אני פשוט נהיה משותק לידן. אני ביישן אומנם גם בסיטואציות אחרות בחיים אבל זו מפריע לי במיוחד כי אני מאוד רוצה קשר זוגי ומדכא אותי ללכת לישון לבד בלילה יום אחרי יום אחרי יום. אני מצליח לדבר עם בחורות באינטרנט, כל עוד אני מוחבא מאחורי שם בדוי וכותב במקום לדבר, אני בסדר, ברגע שזה עובר לפנים מול פנים או אפילו לטלפון - אני אבוד. יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות עם זה? ואני לא רוצה ללכת לטיפול כי הייתי אצל פסיכולוג יותר משנה והוא לא דיבר על העניין אלא על דברים מעורפלים שלא מעניינים אותי כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביישן יקר...
רונן דוד12/08/2007
להיות ביישן זו לא מחלה,
יש בנות שמעדיפות ביישנים או אנשים מופנמים שלא תוקפים כל בחורה שהם רואים ברחוב.
אני בטוח שאט אט תקבל ביטחון ותצא מביישנותך,
או שלפניי זה תכיר מישהי שתקבל אותך כמו שאתה ותוציא אותך מביישנותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)