מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני לא יודעת אם זה באמת בעיה אבל...אנונימית16/03/2009
שלום, אני לא יודעת אם זאת בעיה אמיתית אבל אני שונאת את עצמי.. אני חושבת שאני מכוערת למרות שכולם אומרים לי שאני יפה. אני פשוט לא מסוגלת להאמין להם. אני כל פעם חושבת איך הייתי מרגישה אם הייתי יפה ואז אני מתחילה לבכות. זה פשוט קשה לי להאמין שאני יפה. כל פעם שאני רואה בנות יפות אני מיד מתחילה לקנא. יכול להיות שזה בעיה של גיל ההתבגרות אבל אני פשוט לא מסוגלת להאמין שאני יפה וזה משגע אותי. תודה, אנונימית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאני יפה...
סיגל לוי17/03/2009שלום לך
זה בהחלט נושא שמעסיק מאד מתבגרים ומתבגרות
את מדברת על דימוי עצמי
זה מה שאנחנו מרגישים על איך שאנחנו
את מתארת מצב שבו הדימוי העצמי שלך נמוך לגבי המראה שלך
למרות שאומרים לך שאת יפה
(ולמה שיגידו לך סתם?)
אולי זה בגלל שאת משווה למודלים שבטלוויזיה, בעיתונים
התקשורת מנסה להדגיש אותם
ואז מי שמשווה עצמה לדוגמנית אולי באמת תרגיש שהדוגמנית יותר יפה
הכי חשוב שתרגישי טוב עם עצמך
נסי להרגיש טוב עם הפרטים הקטנים
מה את לובשת
את התסרוקת שלך
אולי לקשט את עצמך
עשי משהו שיגרום לך להרגיש טוב עם המראה שלך
אבל הכי הכי חשוב
ואת זה מבינים עם השנים
ליופי יש הרבה מקום בחברה
אבל הוא לא נותן שום כרטיס לזכות בשמחה, באושר, בסיפוק
לא כל מי שיפה מאושרת...
תחשבי גם על זה
ועל איך את עובדת על זה שתרגישי טוב עם מי שאת ולא תתמקדי רק במראה
מקוה שעזרתי לך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהב בנות לא הכי יפות
אלעד19/03/2009בנות יפות מדי, בלונדיניות, גבוהות ורזות, מפחידות אותי .. אני מרגיש שהן פחות בריאות ופחות חמות באופן אישי אני מעדיף מרוקאית שמנמנה עם תווי פנים אנושיים וטבעיים ולא דוגמניות כמו שיש בתחרות מלכת היופי ששידרו אתמול בקיצור, אל תתבאסי מהמראה שלך ואל תתעסקי איתו . תעסיקי את עצמך בלקרוא ספרים מעניינים וקשרים עם חברים, קולנוע, טיולים והנאות אחרות גם אני לא הכי יפה בלשון המעטה, אבל אני לא מתעסק בזה (למרות שלקח לי זמן להפנים את זה).. השאלה היא במה מתמקדים בחיים זאת דעתי. ... אלעד :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)