מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד שאלהאנונימית17/03/2009
אני ובן זוגי 6 שנים יחדיו (מההודעה למטה) לפני מספר שנים הוא נפגש עם ידידה שלו מספר פעמים מאחורי הגב ואף יצאו לקפה ואני לא ידעתי על קיום הקשר (אפלטוני לחלוטין) הוא הסתיר אותו כיוון שהידידה הזו ניסתה להפריד בנינו בתחילת הקשר (עוד היינו ילדים) מאז אני חרדה בנוגע לכל דבר בקשר. אני שוללת אנשים ובמיוחד נשים שהוא מכיר, שוללת קשרי ידידות ו"שומרת אותו לעצמי" אני יודעת שזה לא נורמלי ולא בריא!! אני אובססיבית לגבי עיסוקיו (מחטטת באינטרנט, ביומן..) למרות שאין שום דבר מפליל אני תמיד חושדת למרות שיודעת שהוא לא יבגוד בי. דבר זה הוביל לפיצוץ, לפני מספר ימים נפרד ממני בטענה שאני מחזיקה אותו בתוך בועה ולא מניחה לעבר, כל פעם מחדש מעלה את עניין הבית קפה עם הידידה (שוב- אפלטוני לחלוטין) והוא צודק לצערי!!!! בגלל הפחד לאכזב אותי הוא משקר לי על דברים מינוריים כמו סיגריות וציונים איך אני משנה זאת? אם נחזור איך אוכל להיות ניחוחה ולהניח לעבר, לא לתת לו לרחף מעלי כמו ענן שהורס הכל? איך אני משקמת את האמון במערכת יחסים שלנו? אין אני נותנת בו אמון בלב שלב? אני באמת אוהבת אותו ולא רוצה לאבד אותו. סליחה על האורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמון
סיגל לוי18/03/2009אין נוסחה לשיקום אמון
אולי כדאי לך לבדוק עם עצמך
למה אין בך אמון
האם הוא פגע בך
האם מישהו אחר פגע בך קודם וגרם לחוסר האמון
אולי תשתפי אותו בכך שאת לא רוצה לחנוק אותו או להגביל אותו
ומצד שני זה קשה לך...
אולי תוכלו לעבוד ביחד על שינוי
שיאמר לך מתי הוא מרגיש שאת מגבילה אותו
ואת מצידך תעשי מאמץ לתת בו יותר אמון כדי לא להרוס את הקיים
בהצלחה לכם
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)