מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות? כאב עצום ללא הסברנסטי22/03/2009
אני ממש צריכה עזרה אני ילדה מתבגרת שאף פעם לא הייתה מעורבת בקשר זוגי ותמיד רציתי משו רציני וסופסוף מצאתי מישו שחשבתי שהוא האחד ובסופו של דבר טעיתי כמו רוב הפעמים...בחיים לא הרגשתי ככה כמו שעכשיו חסרת אונים מאוכזבת ובודדת שלא יודעת מה לעשות עם עצמה אני בדכאון תמידי אפשר להגיד ואין תאבון או חשק לכל דבר. הכרתי מישו בגילי שהיינו יחסית קצת זמן ביחד אבל הרגשנו הפןך..והוא הכיר לי תהורים שלו ואני את שלי ואחרי כמה פעמים שהייתי אצלו יצא לי פעם אחת לדבר עם אמא שלו שלרוב רק דיברה ולא נתנה לי להוציא מילה מהפה ואני רק עניתי בכן כן וחיוך כדי להיות מנומסת ולא להיכנס לדבריה אני באה מחינוך של כבוד למבוגר ומנומסת וכמובן לא חוצפנית ואחרי תקופה מסוימת הרגשתי לא רצויה בבית הזה והיו פעמים שההורים שלו לא הרשו שאני יבוא אליהם לבית ודיברתי איתו כמה פעמים כדי להבין מהי הסיבה אבל אף פעם לא קיבלתי תשובה סופית.זה היה ככה שהוא אמר שהיא לא רגילה אליי אולי וזה עיניין של זמן וידעתי שהוא מסתיר משו בפנים והוצאתי את זה ממנו לפני כמה זמן(דרך אגב הוא בן יחיד) והוא אמר שלא רצה להגיד דבר כזה מעליב שהיא אמרה...היא אמרה ככה שאחרי השיחה שלנו היא הבינה לפי המבט שלי שאני ילדה אטומה כאילו טיפשה ואני מאוד רגישה ומאוד לקחתי את זה ללב וכמעט פרצתי בבכי והוא ניסה לעודד אותי ואמר שעל האקסית היא אמרה משו הרבה יותר גרועה שבעצם היא ניראת כמו שרמוטה וניפרדנו כנראה בגלל זה כי הוא ויתר עליי ואמר שבעצם זה לא בגללה שהוא רק רוצה להיות לבד ולא רוצה מערכת יחסים כרגע או משו כזה ואני אגב אמרתי לו עם בא לו לחתוך כי זה יפריע לנו בהמשך הדרך והוא אמר שיחשוב וזאת המסקנה שהגיע אליה והוא ואמא שלו שניהם מזל אריה האנשים השולטים ולה יש מילה בבית והיא מחזיקה אותו בעצם ולא האבא שמביא הרבה יותר איום כי הוא מזל עקרב=/ בסופו של דבר הוא אמר לי שזה לא בגללה למרות שהיא מתערבת לו הרבה בחיים ומכריחה אותו לעשות מה שהיא רוצה והוא ילד גדול ואני לא מבינה למה יש דברים כאלה מלחיצים בעולם אמא זה לא לנצח והוא צריך הרי להתמודד עם הדברים לבד ולהילחם על משו שהוא אוהב כי הוא אמר שהוא אוהב אותי למרות הכל אז איך אפשר להסביר את זה ששני אנשים אוהבים ולא יכולים להיות ביחד רק בגלל דברים לא מוסברים ולא ברורים אנחנו סך הכל ילדים שמאוהבים...ולא עושים משו רע וכל אדם בפני עצמו עם אמא הולידה אותו לא אומר שהוא צריך לנשק לה תרגליים כל החיים ולשבת לידה ולא להיות מאושר...אז ככה שאו יצא ממנו הומו בסוף או בנאדם מסכן שלא תיהיה לו מילה ויחיה עם אישה שלא יואהב אלא אמא שלו רק תאהב אותה בסופו של דבר הוא אחיה איתה לא ההורים אני צריכה עזרה דחוף עם מישו יכול לענות לי מה אני צריכה לעשות במקרה כזה אני יהיה ממש מודה לו כי אני אבודה בתוך עצמי ולא מבינה הרבה דברים שכל אחד אומר לי משו אחר מהחברים או משפחה שזה לא הכי עוזר לי אני בדכאון ואין חשק לשומדבר אני כאילו כמו זומבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב של לב שבור
סיגל לוי25/03/2009נסטי שלום
אומרים שאין דבר שלם יותר מלב שבור
את מתארת כאב של לב שבור
ופעם הראשונה זה בכלל קשה כי לא מוכנים שזה יגיע
כשמתאהבים פותחים את הלב
מאפשרים לעצמנו להרגיש, להתרגש
וכשזה נגמר ועוד באופן שמרגיש לא מוצדק
האכזבה והכאב גדולים
באמת חבל שאמו מתייחסת כך לחברותיו
ולא מכבדת את הבחירות שלו
אך את רוצה מישהו שיתמוך בך ולא שישר ילך לאחור
זה כואב
ולוקח זמן להתאושש
וחברות שלך בטח יוכלו לשתף בחוויות דומות
אומרים שהתרופה הטובה ביותר לכאב של אהבה
היא אהבה אחרת...
תני לעצמך להתאושש עם הזמן
ותאמיני שיהיו עוד הרבה אהבות - זו הראשונה
גם אם הכאב נותן לך הרגשה שאין המשך...
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)