איך מתמודדים עם פרידה ומועקות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים עם פרידה ומועקות?
    לב שבור
    23/03/2009

שלום לפני שבוע וחצי רבתי עם חברה שלי והיא החליטה לסיים את הקשר של שנה וחצי בגלל שנימאס לה לריב אני לקחתי את זה קשה ואפילו בכיתי פעם ראשונה כבר 11 שנה אחרי יומיים ניפגשנו ושכבנו והיא המשיכה להגיד שזה לא מתאים וניתקה קשר ומאז אני כבר שבוע וחצי כל הזמן חושב עליה ושוקע בעצב לפי מה שקראתי הבנתי שיש לי איזה מועקה נפשית כי היה לי לחץ בגרון וקשיי נשימה ביום חמישי שעבר אני עדיין מכריח את עצמי לחשוב שהיא תחזור ושהיה לנו טוב ביחד ובינתים היא הספיקה לצאת עם 2 אנשים ושדיברנו אתמול היא אמרה שהיא עדיין אוהבת אותי ושמרה את כל התמונות שלנו ושהיא לא מצליחה לשכוח אותי אבל אנחנו לא יכולים לחזור להיות ביחד אני כבר לא יודע מה לחשוב יש ימים כמו היום שאני לא ניכנס לזה בכלל והכל בסדר ויש ימים כמו אתמול שפשוט לא הפסקתי להתקשר עד שהיא ענתה רק בשביל לשמוע אותה ולדעת שהכל בסדר אצלה אני עדיין אוהב אותה מאוד ומתגעגע ומרגיש שהיא חסרה לי כל הזמן ואין לי עם מי לדבר ואין את הדברים שהיינו עושים ביחד וזה ממש הוריד לי חלק מהחיים שבניתי בשנה וחצי האלה זה פגע לי בלימודים שהפסדתי כמה פעמים כי לא יכולתי ללכת ולהתרכז שהיא כל הזמן בראש וכל הזמן חושב מה היא עושה עם מי היא נימצאת אם טוב לה בלעדי איך היא התמודדה ואם היא מרגישה כמוני או שהיא לקחה את זה יותר קל לא יודע איך לצאת מזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן...

סיגל לוי
    25/03/2009

אכן בחרת שם מתאים
    לב שבור הוא כואב
    כשאוהבים הופכים פגיעים
    ואם זה נגמר, זה חסר וקשה
    אם תתרשם שהיא לא מתכוונת לחזור
    אז כמה שכואב
    צריך להמשיך הלאה
    ולהאמן באהבה
    כלומר שיהיו עוד אהבות בחייך
    כעת זה נראה רחוק
    אך ככה זה עובד
    ובינתיים, שתף חברים
    ונסה להעסיק את עצמך
    עד שהכאב יפחת בהדרגה
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו