מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מהות הטיפולאדווה24/03/2009
רציתי לדעת לפי הבנתי ממה שקצת קראתי טיפול פסיכולוגי נועד לעלות דברים שהאדם הדחיק ולא מתמודד איתם(נכון או לא?) ואם כן אז מה ההבדל בעצם בין עצם הדיבור החופשי אצל מטפל פסיכולוגי לבין שיחה קבועה שהאדם יארגן לעצמו פעם בשבוע עם חבר/ה קרובים?אני באמת שואלת כי הרי הכוונה היא עצם הדיבור וההתמודדות עם העלאתו למודע אז מה הכלים הייחודיים שיש לפסיכולוג שאין אולי לחבר/ה שיקשיבו ?(ויש לי את מלוא ההערכה ללימודים שלמדו המטפלים זה לא העניין אלא עצם העיקרון של מי שמקשיב) ועוד שאלה: הטיפולים הפסיכווגיים ממש יקרים ! הרי אם זה כל כך חשוב ועוזר מדוע לא נעשה דבר על מנת להוזיל את מחירם ולאפשר למרבית האנשים לפנות לקבלם?האם במדינתו ה"שלווה" לא מאמינים בטיפול?לפי מה שהבנתי בשרותי העיריות ניתנים הטיפולים בחינם או בהוזלה לא בטוחה כי לא טרחתי לבדוק לא נראה לי כל כך אישי ללכת לטיפול ולהרגיש כמו בתור לרופא עם כל האחרים שם....ובכל זאת איך אפשר ועוד בתקופה כזאת של מיתון להתחיל טיפול יקר אבל מאוד רוצה וכשיש בקופ"ח רק 30 מפגשים בהוזלה????????????????למה לא מוזילים או עושים דבר מה שיעבור חוק או משהו?או שכן עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי....
רונן דוד24/03/2009
שואלת יקרה,
אני רואה את הטיפול הפסיכולוגי כדרך להתמודד עם הדברים במחוץ לחדר המוגן, רק שכאן זה מתבצע בבקרה ובאוירה מוגנת.
לטיפול יכולות להיות מטרות רבות,
כדאי להקדיש את המפגשים הראשונים על מנת לתאם ציפיות בינך למטפל, כל שכן שהטיפול יקר וזאת על מנת שלא לבזבז זמן וכסף יקרים.
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)