מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון לא רצויקרן28/03/2009
היי,
אני בת 22 וחצי עד לא מזמן הייתי הבנאדם הכי מאושר בחיי.
היה לי הכל לא רציתי שום דבר יותר מזה.היה לי חבר שנתיים וחצי שכבר דיברנו על חתונה.
לפני שלושה שבועות בערך נכנסתי להריון מחבר שלי מבן זוגי לחיים.שהתברר לנו קיבלנו את השוק של חיינו כי זה קרה לנו לפני שנתיים בדיוק פעם שניה ואז עשיתי הפלה.
פעם שניה אני לא מוכנה לעשות הפלה.פעם שניה זה כבר לא בא בחשבון.אנחנו שנינו בוגרים הוא בן 28 ואומנם זה הגיע בהפתעה אבל אני לא מכונה לעשות זאת פעם שניה.
הוא לא רוצה את הילד הזה.הוא לא מעונין.
קצת רקע על עצמי אני באנדם שהחולשה שלו זה ילדים, ילדים בשבילי זה דבר מדהים זה דבר שלא ניתן לתיאור.ובפעם הראשונה שעשיתי הפלה(לאחר התנגדות רבה) הלב שלי נשבר,הפכתי לבנאדם ממורמר ועצבני ,בנאדם עצוב.אומנם הייתה לי את התמיכה שלו והנה אנחנו היינו ביחד עד לפני יומיים.
אני בדעה שלא לעשות הפלה ואף אחד לא יזיז אותי ממנה אני לא אהרוג את הילד שלי פעם שניה.אין סיכוי!!!!!!!
הוא לא מוכן לשמוע את זה ,הוא כולו שלילי לא מוכן בכלל לדבר על חתונה בגלל ילד.ואני מסכימה איתו שזה דבר פתאומי ומלחיץ להתחתן בגלל שנכנסתי להריון אבל אני בדעה שאנחנו אוהבים מעל השמיים שבכל מקרה התכוונו להתחתן ,שזה כבר כאן ואין מה לעשות.
בקיצור ולעניין הוא אמר שהוא יקח אחריות על הילד אבל הקשר בנינו כבר לא ייהיה אותו הדבר שמבחינתו להיות ביחד כבר לא בא בחשבון בגלל שכביכול אני החלטתי החלטה שהיא החלטה חד צדדית ושנינו אמורים להחליט.
אנחנו כבר יומיים לא מדברים אנחנו נמצאים בתחילתה של פרידה והלב שלי למטה.יש לי משפחה מדהימה שתומכת בי מעל ומעבר כנ"ל לגבי החברות שלי.אבל עדיין אני מרגישה שאני צריכה אותו שאני רוצה אותו איתי.קשה לי עם זה אני שבורה ואני מנסה כמה שיותר לא לבכות או לא להיות בדאון בשביל העובר שלי.
אני גמורה ואני לא יודעת מה לעשות מבחינה נפשית איך להתמודד התחלה של משהו מדהים וסוף של משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונפליקט
סיגל לוי29/03/2009שלום לך
היה לך קונפליקט והחלטת
אף אחת מן ההחלטות אינה קלה
קיווית שבן זוגך יגבה את ההחלטה שלך והופתעת לרעה
חשוב שתהיי מודעת למלוא האחריות של כל החלטה שלך
ואין שום החלטה "נכונה"
אך את תצטרכי לשאת בתוצאות של כל בחירה
אם ההריון ממשיך ואתם לא יחד, את צריכה לשקול אפשרות של אם חד הורית - האם את בנויה לכך, האם תעמדי בכך, נפשית, כלכלית...
האם את מוכנה לאבד את הקשר תמורת העובר
הקשר אגב אינו אותו קשר אחרי שאת חשה שלא גיבה אותך בהחלטתך
האם נכון לך עכשיו ללדת
איזו יחס תקבלי ממשפחתך
חשבי על הכל והחליטי מה הכי נכון לך
נסי להיות שלמה עם מה שתבחרי, אף שזה קשה מאד
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שלמה לגמרי עם ההחלטה שלי.
קרן30/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)