אחרי קשר של שלוש שנים - הפסקה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחרי קשר של שלוש שנים - הפסקה
    רון
    28/03/2009

אהלן.
    אני אנסה לקצר כמה שיותר. חשוב שתגיבו לי בבקשה
    אנחנו שלוש שנים, לא כולל הפסקה של חצי שנה לפני שנה בדיוק.
    נפרדה ממני לפני שנה כי הייתי קנאי והיא נכנסה למסגרת חדשה של גברים - חוג הכנה לצבא.
    אני בן 19 וחצי.
    היא הייתה הכל בשבילי הסיפור שלנו מיוחד וארוך אבל כרגע לא רלוונטי (רלוונטי רק לגבי האופי שלה).
    היא נפרדה ממני ובמשך חודש לא תפקדתי, שלשלתי, בכיתי, הייתי בדכאון ולא רציתי לדבר עפ אף אחד..ניסיתי ליצור איתה קשר ללא הצלחה.
    היינו באותה כיתה ואז היה שביתה. חזרתי למעגל החברים, ולאחר חודשיים יצאתי מהדכאון.
    לא הייתי עם אף אחת בזמן שלה נהיה חבר חדש מהחוג שלה.
    בדיעבד הם היו שלוש חודשים.
    ברגע שחזרנו לבצפר ישר הכרתי מישהי ונהיינו חברים חודשיים.
    הנסיכה שלי שנפרדה ממני הייתה איתי באותה כיתה ובהתחלה שמה עליי ז** (לפרוטוקול..לפני שהינו חברים היינו ידידים הכי טובים וחברים הכי טובים במשך שנה..ככה התאהבנו).
    היא ילדה שנראת פצצה, גוף שכל אישה הייתה רוצה ובעלת בטחון עצמי בשמיים.
    לאחר שנפרדה מהחבר שלה...היא התחילה לחזר אחריי..חצי שנה אחרי הפרידה..הייתי בשמיים כי לעולם לא הפסקתי לאהוב אותה. תמיד אמרתי לעצמי, מי תאהב אותי? בחיים לא אמצא מישהי יותר טובה..ובאמת שזה לא קרה ..פרחתי בתקופה שחזרנו לבצפר..הייתי "מקובל" נראה הרבה יותר טוב ובעל בטחון עצמי יותר גבוה.
    ואז היא התחילה לרצות אותי..חזרנו והיה מושלם..כל מה שרציתי היה בה...לא היו לה ידידים ולא היו לי סיבות לקנא..ילדה טובה וחמודה.
    היא תמיד לחצה עליי להיות איתה כל היום..לעשות איתה הכל. ועד לגיוס שלה היה מושלם\ אבל היא התחילה לשים זין, התחלתי לרדוף אחריה שרבונו..היא הפכה אותי שוב לרכרוכי וכזה שרודף אחריה ונראה לי שהתחיל לרדת לה קצת ממני.אבל עדיין היא רצתה להיות איתי כל הזמן.
    היא החברה הרצינית הראשונה שלה ואני השני שלה...וזה הפעם הראשונה של שנינו מבחינת סקס.
    היא יותר מנוסה ממני אבל בשאר הדברים לצערי.
    אני בן אדם שקשה לו לקבל שמישהו אחר נגע בה., כואב לי, שהחבר שהיה לה בנתיים בפרידה נגע בה..למרות שהם לא הגיעו רחוק תמיד זה כאב לי יוותר מידי.
    הגיע הגיוס והיא התגייסה, היא רצתה לסיים כבר את הלימודים כי מבחינת חברתית לא היה לה טוב, אני תמיד ידעתי שהיא יכולה להיות המלכה..אבל זה לא מה שהיה בבצפר.
    נכנסה לצבא, פתאופ כולם חברות שלה, מרגישה טוב...מעלים לה את הבטחון, נחשבת להכי "מקובלת,כוסית חכמה ויפה" בצבא, כל זה קורה בקורס, אני עדיין יושב בבית ומחכה, היא חוזרת בסופם'שים ואנחנו רבים, רבים שהיא כבר קרירה, לא אכפת לה..לחוצה מהצבא..בקושי יש לה זמן אליי..וכו'.
    ריבים נוספים בגלל שהיא נכנסת לתפקיד של יציאות פעם בשבועיים ווהיא תשרת עם בנים ומפקדיפ שלא יפסיקו להתחיל איתה...ואני חושש..כי אני מתגייס לקרבי ובקושי יצא לי לראות אותה..מה אני אמור לחשוב?!
    כבר שכבנו..מאה אחוז אם היא תסגור היא תרצה מישהו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

רון
    28/03/2009

והנה התגייסתי, והיא אומרת לי דקה לפני שהיא מבולבלת, לא מתגעגעת אליי.אני כבר לא בראש המחשבות שלה...היא חושבת על החברות ועל הבסיס החדש שהיא נכנסת...ואני כולי בלחץ...הייתי מביא לה מתנות שהיא חזרה מהסופשים..מחזיר אותה הבייתה..מה לא..ועכישו זה התודה שלה?
    אני שבור...כי היא לוחצת עליי שהיא במקומי הייתה נפרדת..וזה מה שקרה..החלטנו על הפסקה..ואני שבור.
    היא נכנסת לבסיס חדש..לא יודע מה היא יוצאת ומתי אני..לא יודע אם היא תיצור איתי קשר...ומה יהיה..
    אני כלכך אובססיבי אליה שיש לה חזה גדול..והיא ממש פצצה ...ותמיד היא לובשת "טופ" כזה עם חולצות וי, והיא שככה היא הטופ היחיד שלה אצלי..ואני לחוץ להביא לה שחס וחלילה לא תצא מהבית עם זה...והנה היא יוצאת כבר מהבית עם חולצות וי בלי טופם...כי כנראה חברות שלה בצבא אמרו לה שאין לה ממה להתבייש והיא צריכה להשוויץ..

אני שבור, כי אני חסר בטחון בלעדיה, מה עוד שאני חושב שיש לי איבר מין קטן (אבל עבה) ואני גומר יחסית מהר (אני עובד על זה...) ומי תרצה בחור כמוני? אני ביישן...והיא יודעת מה אני והייתה איתי..
    אני אוהב אותה..אבל מגיעה לי יותר ממה שהיא נתנה לי בתקופה האחרונה..מה עליי לעשות?
    חשוב לי שאם תגיבו לי ..אז שאגיב בחזרה תגיבו שנית...

זה משפיע עליי אני כל היום מבואס וחוזר לצבא בלי מוטיבציה...(אני לוחם)..ואני מתנהג לא יפה למשפחה ננעל בחדר ושאני חוזר וכו'.
    זה טרי..זה קרה אתמול ההפסקה..מה אני עושה?!
    אני מפחד שאם נחזור היא כבר תהיה אחרי חבר נוסף..שנגע בה..או בכלל שכב איתה..כי אנחנו כבר גדולים..וכאן נכנס הקטע של הפחד מאיבר מין שהיא תראה..שיהיה גדול יותר..אחד שיספק אותה יותר טוב...וזה יהיה הקש שיחליט שהיא רוצה אותו..מה אני עושה?
    בחורות תמיד אוהבות בחורים עם גדול יותר ושהם חמודים..כי אני יודע שבבסיס שלה יתנו לה הרגשה של מלכה..כי היא לא רק יפה..אלא חברמנית חייכנית וחברותיתת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהבה ראשונה

סיגל לוי
    30/03/2009

שלום רמי
    זה הקשר הראשון, היחיד (עד עכשיו) והמשמעותי ביותר שהיה לך
    מובן שזה קשה, כואב
    אגב, נראה לי שהפעם אתה לוקח את זה יותר טוב מאשר בפעם הקודמת
    היו ביניכם יחסים משתנים, של אחד רודף ושני נרדף (פעם אתה רודף ופעם היא)
    מרוב אהבה אתה התייחסת אליה כאל מישהי טובה ממך
    שאתה צריך להגיד תודה שהיא רוצה להיות איתך
    אבל חברות אמיתית צריכה להיות מכבדת, הדדית
    בינתיים הקשר הזה גורם לך קינאה וסבל
    אתה לא יכול להחזיק אותה בכוח
    נראה שצריך להרפות, להמשיך הלאה
    לעבד את הכאב
    וכשתהיה מוכן, לגלות שיש עוד המון בנות מקסימות
    וגם כאלו שחושבות שאתה כזה
    אין דבר שלם יותר מלב שבור
    אך אומרים שמה שמרפא אהבה היא אהבה חדשה
    סבלנות
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו