איך להתמודד עם פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך להתמודד עם פרידה
    לוריאן
    30/03/2009

היי שמי לוריאן ממרכז הארץ ולפני כמה ימים נגמרה מערכת היחסים הכי משמעותית ויקרה שהייתה לי בחיים ,מבחינתי זה נגמר אומנם אני עדיין אוהבת אותו ולא יכולה לחשוב שזה באמת נגמר אך מה שאני באמת רוצה זה להצליח לעבור את התקופה הקשה הזאת וכל מה שמתלווה אליה,יש רגעים שקשה לי לנשום אני עומדת לבכות ועוצרת את עצמי ,אני אומרת לעצמי שאני חזקה ואפילו מתככנת דברים עתידיים {כמו לנסוע עם חברה לנופש וכ'ן}דברים שיחזקו אותי ויעלו לי את המורל , אך אני יודעת שברגע שיגיע השלב הזה שאני באמת אסע אין לנו סיכויי לחזור ,וקשה לי המחשבה הזאת ,
    אני יודעת שהוא עדיין אוהב אותי ואפילו שזה נגמר מגעיל וחשבתי שלא נדבר יותר הוא ניסה ליזום פגישה וסירבתי אמרתי לו שאין לנו על מה לדבר ושיבין שזה נגמר הוא עדיין יצר עימי קשר התקשר אליי לבית ואמרו לו שאני לא נמצאת בסוף הצליח בעזרת תרגיל להשיג אותי וסוג של נאם לי על זה שהוא מתנצל ומבין שזה נגמר אמר שהוא אוהב אותי וסיים את השיחה,השיחה השאת השאירה אותי עם טעם מר בפה .קשה לי להתמודד ולא יודעת מה לעשות ,בבקשה יעצו לי איך לא להרגיש את המועקה הזאת בלב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להתמודד עם פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה...

רונן דוד
    30/03/2009

לעיתים פרידה היא כמו מוות של אדם קרוב,
    וכך לטעמי צריך להתייחס לזה.

תתאבלי, תבכי אם תרצי אך אל ייאוש, עוד יבואו ימים טובים.

תנסי ולא להתפתות לחזור אחורה כי אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור.

תני לזמן לעשות את שלו, עוד יבואו ימים טובים...

פרידה נעימה ובהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו