מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להתמודד עם פרידהלוריאן30/03/2009
היי שמי לוריאן ממרכז הארץ ולפני כמה ימים נגמרה מערכת היחסים הכי משמעותית ויקרה שהייתה לי בחיים ,מבחינתי זה נגמר אומנם אני עדיין אוהבת אותו ולא יכולה לחשוב שזה באמת נגמר אך מה שאני באמת רוצה זה להצליח לעבור את התקופה הקשה הזאת וכל מה שמתלווה אליה,יש רגעים שקשה לי לנשום אני עומדת לבכות ועוצרת את עצמי ,אני אומרת לעצמי שאני חזקה ואפילו מתככנת דברים עתידיים {כמו לנסוע עם חברה לנופש וכ'ן}דברים שיחזקו אותי ויעלו לי את המורל , אך אני יודעת שברגע שיגיע השלב הזה שאני באמת אסע אין לנו סיכויי לחזור ,וקשה לי המחשבה הזאת ,
אני יודעת שהוא עדיין אוהב אותי ואפילו שזה נגמר מגעיל וחשבתי שלא נדבר יותר הוא ניסה ליזום פגישה וסירבתי אמרתי לו שאין לנו על מה לדבר ושיבין שזה נגמר הוא עדיין יצר עימי קשר התקשר אליי לבית ואמרו לו שאני לא נמצאת בסוף הצליח בעזרת תרגיל להשיג אותי וסוג של נאם לי על זה שהוא מתנצל ומבין שזה נגמר אמר שהוא אוהב אותי וסיים את השיחה,השיחה השאת השאירה אותי עם טעם מר בפה .קשה לי להתמודד ולא יודעת מה לעשות ,בבקשה יעצו לי איך לא להרגיש את המועקה הזאת בלב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה...
רונן דוד30/03/2009
לעיתים פרידה היא כמו מוות של אדם קרוב,
וכך לטעמי צריך להתייחס לזה.
תתאבלי, תבכי אם תרצי אך אל ייאוש, עוד יבואו ימים טובים.
תנסי ולא להתפתות לחזור אחורה כי אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור.
תני לזמן לעשות את שלו, עוד יבואו ימים טובים...
פרידה נעימה ובהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)