שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    :)
    04/04/2009

שלום, אני חיילת בת 19, מועמדת לקצונה מאז יום גיוסי. הטירונות והקורס שעברתי היו הדבר הכי כיף ומלא מוטיבציה שהיה לי מאז הגיוס. מהרגע שהגעתי לבסיס בו אני נמצאת כיום, אני חשה תיסכול נורא גדול מכיוון שאני כל הזמן נבחנת על ידי חברי המשרד שלי, אם יש לי בעיות בבית ואני פונה למפקדת אני נענית ב"איך את מתכוונת לצאת לקצונה" והיא מודה בכך שהיא מטילה עליי משימות מוזרות כדי לחשל אותי לקראת היציאה לקצונה. אני לא מרגישה כמו שאר החיילים שנמצאים איתי. מצפים ממני ליותר עד כדי אי התחשבות בעבודה השוטפת שלי ובבעיות האישיות שלי. בכל יום אני חוזרת הביתה עייפה ומותשת, אני מתקשה לפנות אל המפקדת שלי עם הנושא מכיוון שאני בטוחה כבר מה תהיה התשובה שלה. חשוב לציין שבין כל הלחץ והתיסכול אני לא מפחדת להנות בצבא ולא מפחדת לשאוף. במבחני קצונה אני מוכיחה את מי שאני באמת, אני מרגישה הכי אני בעולם והכי שווה עם כולם בלי לחיות תחת הצל של "אם אני יוצאת לקצונה צריך להקשות עליי יותר מאחרים כדי שאני אתרגל". אני אמורה לצאת בעוד 3 חודשים לשם, מה עליי לעשות עד אז? אסור לי לספוג את זה, זה ייצור עוד מועקה. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לציין

04/04/2009

מעולם לא חשתי דיכאון (למרות הבעיות בבית) תמיד שאפתי ליותר... ומעולם לא טופלתי פסיכולוגית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לראות את האופק

סיגל לוי
    04/04/2009

שלום לך
    חשוב שתזכרי את יחסה של המפקדת שלך
    ושאת לא תהיי מפקדת כזו כשתהיי קצינה
    באמת קשה כשיש מעליך אדם שקובע אבל אינו מוכן להקשיב לך
    האם יש מישהו שאפשר לדבר איתו על הבעיות האישיות
    למשל משקית ת"ש או מפקד שמעל המפקדת הזו?
    אם לא תצליחי, נסי להעמיד לה גבולות אם את חושבת שהיא מגזימה במשימות החישול שלה
    ונסי לראות מה מחזק אותך ועושה לך טוב במקום שאת נמצאת בו כעת עד הקצונה
    בהצלחה רבה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מממ

04/04/2009

ניסיתי לפנות למשקית ת"ש אבל היא לא יכולה לתרום לי הרבה, אני חוזרת כל יום הביתה ועושה שמירות במידה שווה לאחרים. היה לי שבוע שהחלפתי אותה שבוע עקב היעדרותה. הקצינה מעליה הייתה המפקדת שלי, זה היה אחרי הרבה זמן שלא הרגשתי מוערכת כל כך, היא פעלה ביחד איתי למען מטרות ולא חיפשה לתחקר את הטעויות שנעשו בדרך אלא עזרה לתקן אותן. נוצרו בינינו קשרים טובים מאוד אך אני לא רוצה לשתף אותה ללא שיתוף של המפקדת הישירה כדי לא לעקוף סמכויות.
    אני יודעת איזו מפקדת אני לא אהיה, אני יודעת בוודאות מה אני רוצה להיות. האם כדאי לי לבקש העברה ל3 חודשים האלו? אני שם כבר 4 חודשים והעלתי את האופציה בפני קצין מיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

05/04/2009

טוב לא משנה אני אנסה ליישם את זה כמה שיותר... עכשיו אני נלחמת על המקום שלי בקק"צ... :) קצת מוטיבציה לא תזיק חח...תודה לך! תמיד טוב לשמוע את העצה הזאת ממישהו מבין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו