פרידה + התחלה חדשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה + התחלה חדשה
    רון
    11/04/2009

אהלן, לא מזמן חברה שלי חתכה קשר של 3 שלוש איתי, לאחר ששנינו התגייסנו לצה''ל, 8וחוזרים פעם ב.. זו לא הפרידה הראשונה שלנו, לפני שנה היא נפרדה ממני והייתי בקרשים, לא תיפקדתי חודשיים שלמים. בדיעבד גיליתי שאחרי שבועיים היא יצאה עם מישהו חדש ונהיה לה חבר. לאחר 3 חודשים הכרתי מישהי ונהיינו זוג, אחרי חצי שנה מהפרידה החברה החליטה שהיא רוצה אותי בחזרה וחיזרה אחריי וחזרנו, לצורך העיניין נפרדנו כי הייתי קנאי והיינו רבים מלא.
    מאז שחזרנו הקשר היה בעננים, היינו כל הזמן ביחד והיא הזניחה את חברות שלה למעני כמו בכל קשר התחלתי. היינו בחו''ל מלא עד לגיוס עבדנו יחד והיה לנו הכי כיך בעולם.
    והנה הצבא הפריד בינינו, היא נכנסה לבסיס חדש (הילדה נראת מצוין ועד עכשיו לא היו לה ידידים כי כך ביקשתי), ומתחילים איתה שם ונהיים פיתויים, למרות שאני יודע שהיא בחיים לא תרצה חבר אחר חוץ ממני כי אני בשבילה ממלא את החסר. ד''א שכבנו וזו הפעם הראשונה של שנינו.
    קיצר נפרדנו כי היא לא אוהבת אותי כבר יותר ואני שבור שוב, דווקא בזמן שאני צריל אותה, אני יודע שנחזור מתישהו אבל היא לא רוצה לדבר על זה, אני מפחד שהיא תרצה להתנסות כמה שיותר עד שנחזור ותשכב (או תעשה דברים אחרים) עם איזה קצין שכל הזמן רודף אחריה בבסיס (ולא חסר שם).
    אני תמיד אמרתי שהיא האחת בשבילי רק בגלל שאני נהנה איתה, אבל אני יודע שאני יכול להשיג מישהי שתאהב אותי ותתן לי הרבה יותר ממנה, אבל כרגע אני שבור. 1. אז מה עליי לעשות? עוד מעט מגיע יום העצמאות ושנינו יוצאים ביום הזה...וכבר 4 ימי עצמאות היינו ביחד, וזה אחד הדברים שכואבים לי.אני מתגעגע לחיוך היפה שלה לגוף המושלם שלה ולריח שלה, אני יודע שאם נחזור בכפייה זה לא יהיה אותו דבר, אני רוצה חזרה טבעית כמו פעם שעברה, שהיא תחזור מהצבא היא תרצה להיות רק איתי ולא עם החברות החדשות שלה..כי ככה זה שהיא רוצה אותי..זה מבאס...היא תכלס הכל בשבילי.

2. אני נראה מאוד טוב, לא חסר לי חברים, הבעיה שלי שאין לי מושג איך להתחיל עם בנות, בין אם זה במסיבה או בקניון, אין לי מושג מה אומרים איך זורמים וכו', אני יחסית ביישן וזה מאוד מאוד מבאס, אני רואה בנות שמסתכלות עליי ואני פשוט מפספס!!! כמו המשפט מי שמתבייש מתייבש.
    איך אני פותר את זה? זה מבחינתי יותר חשוב משאלה 1.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה + התחלה חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב רן

דניאלה הרץ
    11/04/2009

כדי להתחיל עם בנות כדאי ליצור קודם קשר עין.
    ואז כשהיא ואתה מסתכלים זה על זו תחייך חיוך יפה.
    אם היא מסתכלת עליך ומחייכת אליך, כנראה שאתה מוצא חן בעיניה.
    אתה יכול לגשת ולתת לה מחמאה נעימה. אמור לה שהיא יפה, שהיא מוצאת חן בעיניך... אמור לה את הדברים שבאמת ראית בה כשהתבוננת. (אולי היא יפה בעיניך, אולי העיניים שלה יפות או השיער שלה אולי היא סכסית).
    אם אחרי המחמאה נעים לכם לדבר עוד קצת אתה יכול לשאול לשמה ואז לבקש את הטלפון שלה. אם זו מסיבה אתה יכול להזמין אותה לרקוד או להציע להביא לה משהו לשתות.
    והנה תחילתו של קשר.

לכל אחד ואחת בעולם נעים שמישהו מגלה בה עניין, שמישהו ניגש ומחמיא, שמישהו מעוניין. זכור שבמקרה "הרע" גרמת לבחורה הנאה במחמאה ובחיזור שלך, ובמקרה הטוב היא תשמח לקשר אתך. אז אל תחשוש.
    אני בטוחה שאם תשמע לעצתי מאד יצליח לך עם בנות.
    בהצלחה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רון
    11/04/2009

אני יודע שזה מה שעליי לעשות, אבל אני בראש חושב שזה נדוש, שזה לא יצליח, שאני אתקע ולא אדע איך לזרוםף, אני בן אדם שמסמיק כל הזמן, וזה מפדח שאבוא להחמיא וישר הסמיק..ואז נמצא עצמנו תקועים ללא מילים...כמה בנות יפות כבר פספסתי בגלל הקטע הזה \=

מה בקשר לשאלה הראשונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרן

:)
    11/04/2009

שלום רן! שמתי לב שכתבת שביקשת מחברה שלך שלא יהיו לה ידידים בצבא, ייתכן שביקשת את זה ממנה גם כשהיא הייתה איתך בתקופת בית ספר? כאשר מגבילים לאורך זמן, בת זוג בהכרות עם בנים, נראה לי צפוי מאוד שיהיו פרידות רבות וגם פחד גדול מצידך אם היא תחליט לעשות משהו מיני עם אחרים לאחר הפרידה שלכם. אולי הפרידות נובעות מכך שהיא חשה שאתה לא סומך עליה מספיק? אולי הפחד שלך נובע מכך שאתה יודע שהגבלת אותה ולכן עכשיו היא "תשתחרר"?

סתם רציתי להעלות לך את זה כנקודות למחשבה, אני מאחלת לכם שתחזרו ותהיו עוד הרבה ימי עצמאות ביחד :) בהצלחה לכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רן

דניאלה הרץ
    13/04/2009

גם אם תסמיק לא נורא. כשבחורה מרגישה שבחור מתרגש, קצת מתבייש, מעט חושש - זה כלל אינו דוחה אלא להיפך - יכול לרגש אותה. בחורות אינן מחפשות גברים שעשויים מאבן. כיום גם לבחורים מותר להיות קצת ביישנים. בלי תירוצים. נסה לחזר. כשאתה נתקע מהתרגשות, במקום לנסות ולהסתיר, אתה יכול לומר את האמת: כשאני לידך אני מתרגש...

בקשר לשאלה הראשונה: אם היא כרגע לא מעוניינת אז זהו המצב. תמשיך הלאה. אני חושדת שיתכן כי אתה מתעקש להישאר איתה, לא רק בגלל האהבה אלא בגלל הפחד שלך שלא תצליח למצוא בחורה אחרת. אתה מעדיף להישאר בקשר שאינו טוב אולי מפחד ולא מאהבה.

בהצלחה רבה
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו