דחוף-הילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דחוף-הילה
    הדר
    13/04/2009

11.04.09 23:25

אני בת 19 וחצי ויש לי חבר כמעט 3 שנים,היה לנו קשר של המון מריבות פרידות וחזרות..
    חשוב לציין שהייתה לנו פעם פרידה של חודש לאחר שקילל ודיבר לא יפה ואחרי חודש הוא רצה שנחזור. ומאז עברה כמעט שנה ואני מרגישה כל הזמן רע הוא טוען שאני יותר מידי קרצייה ובכל ריב שלנו רוצה להיפרד ומתחיל לקלל וגורם לי להרגיש שאני כל הזמן אשמה במה שקורה ונותן לי תחושה שאני זו שתמיד צכירה להתנצל.. בחודש האחרון נפרדתי ממנו והוא מצא תירוץ כדי לבוא אליי ואז שוב חזנרו והוא שוב פוגע בי וכל הזמן ככה.. הוא גם בקרבי ככה שעד שהוא חוזר הביתה הוא גם רוצה להיות הרבה עם חברים וזה מאוד מציק לי..
    עכשיו נפרדנו סופית והוא גם אמר שהוא הפעם לא יחזור ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי מצד אחד אני יודעת שזה עדיף לי כי אני אבכה חודש חודשיים ואז יהיה לי יותר טוב ומצד שני אני כל כך מתגעגעת אליו הוא החבר הראשון שלי אני כל המזן נזכרת בו ובכל מיני דברים שלנו ואני לא יכולה להתגבר על זה אני אולי באמת אשמה במריבות שלנו אבל אני מרגישה מיואשת מכל המצב הזה ..
    תעזרי לי ............. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף-הילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה היא קשה

סיגל לוי
    14/04/2009

שלום הילה
    פרידה וכאב הם הצד השני של המטבע של להתאהב
    וזה קשה
    ואולי אפילו הכי קשה בפעם הראשונה
    כשנדמה ששוב לא תוכל להיות אהבה
    אבל לפי מה שאת מתארת
    הקשר הזה מכאיב לך
    מאמלל אותך
    הוא אינו מצליח לכבד אותך ומקלל
    הלב אולי ממשיך להרגיש
    אבל ספק אם זה קשר שכדאי לחזור אליו
    הוא בנוי על דפוסים שליליים
    דברים הפריעו לך
    נסי לחשוב על כך שמגיע לך יחס ראוי יותר
    נסי לגייס תמיכה לעמוד בצעד שהחלטת עליו
    גם כשרצה לחזור, לא שינה את התנהגותו
    זמן גם הוא מרפא כאב
    ובעיקר אהבה חדשה
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו