מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהבה חד צדדית קשה מאוד מאוד =\אנונימית 9517/04/2009
אין לי ניסיון כל כך גדול עם בנים .. אני מושכת , חכמה , מצחיקה שנונה ובלה בלה בלה.. אני לא מנסה להתרברב אבל זה מה שאומרים לי .. אני מקובלת בחברה שלי .. אבל כל פעם שמשהו מתחיל איתי , או שאני מתאהבת במישהו .. אני בונה חומה ולא מאפשרת לו להתקרב אליי ..(מה הבעיהש לי לעזעזללל ?!?!?) עד שהצלחתי להוריד את החומה המזדיינת הזאת .. התאהבתי . קשות . וממש לא מתאים לי ככה לשפוך פה את הלב , כי אני אל אחת שרצה לספר על החיים שלה . נכון , אני אישה . ואנחנו ידועות באהבה שלנו לתורת הדיבור והריכול .. אבל אני אל כזאת . אני האחת שנותנת לכולם את העצות הכי טובות שיש , אבל לעצמי .. אני אובדת עצות . אני ממש ממש ממש מאוהבת באחד מהידידים שלי . אני רואה אותו הרבה כי החברה הכי טובה שלי חברה של החבר הכי טוב שלו כבר איזה חצי שנה . ובהצתחלה היה בינינו משו .. אבל אז החומה יצאה לפעולה וזה לא הלך . הוא ממזמן המשיך הלאה , אבל אני עמוקק בפנים. איך אני יוצאת מזה ?! איך אני חוזרת לעצמי ?! כי אני כבר לא יכולה לעשות כלום . אני אל מרוכזת . לא משנה לאן אני הולכת אני חושבת עליו . והוא טיפוס כזה של סטוצים . אדח שלא מוכן להתחייב . איזה לא מוכן ?! הוא אף פעם לא התחייב.ומבחינתו , כבר ממזמן נכנסו ל"איזור הידידים" או איך שלא קוראים לחרא הזה . ורק אבל רק כשהוא שיכור הוא מנסה לנשק אותי . ובשנייה שזה קורה אני כמובן נהיית מטומטמת ונמסה . אבל ממש נמסה ומאמינה לכל מילה שיוצאת לו מהפה . וכמה שאני יודעת שיום אחרי זה אני אויר בשבילו , כלום לא עוזר . אני שלו . ממש שלו . וכמה שאני אל אומרת את זה , אני בטוחה שהוא יודע ומשחק בזה לטובתו .בבקשה עצה . אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות ..
בצתודה וסליחה על החפירה ,
אנונימית 95* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה ראשונה
סיגל לוי18/04/2009שלום לך
נתת לעצמך להתאהב
ואין תעודות ביטוח
עם האהבה יש גם כאב
כשזה לא הולך או כשהיא נגמרת
נסי להבין למה יש לך חומה
מפני מה את מתגוננת
נסי להמשיך הלאה כי נראה שזה תקוע ביניכם
אם זה קרה פעם אחת זה יכול לקרות שוב
לוקח זמן למצא משהו הדדי וטוב
אבל שווה לנסות
אין קיצורי דרך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)