אהבה חד צדדית קשה מאוד מאוד =\

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אהבה חד צדדית קשה מאוד מאוד =\
    אנונימית 95
    17/04/2009

אין לי ניסיון כל כך גדול עם בנים .. אני מושכת , חכמה , מצחיקה שנונה ובלה בלה בלה.. אני לא מנסה להתרברב אבל זה מה שאומרים לי .. אני מקובלת בחברה שלי .. אבל כל פעם שמשהו מתחיל איתי , או שאני מתאהבת במישהו .. אני בונה חומה ולא מאפשרת לו להתקרב אליי ..(מה הבעיהש לי לעזעזללל ?!?!?) עד שהצלחתי להוריד את החומה המזדיינת הזאת .. התאהבתי . קשות . וממש לא מתאים לי ככה לשפוך פה את הלב , כי אני אל אחת שרצה לספר על החיים שלה . נכון , אני אישה . ואנחנו ידועות באהבה שלנו לתורת הדיבור והריכול .. אבל אני אל כזאת . אני האחת שנותנת לכולם את העצות הכי טובות שיש , אבל לעצמי .. אני אובדת עצות . אני ממש ממש ממש מאוהבת באחד מהידידים שלי . אני רואה אותו הרבה כי החברה הכי טובה שלי חברה של החבר הכי טוב שלו כבר איזה חצי שנה . ובהצתחלה היה בינינו משו .. אבל אז החומה יצאה לפעולה וזה לא הלך . הוא ממזמן המשיך הלאה , אבל אני עמוקק בפנים. איך אני יוצאת מזה ?! איך אני חוזרת לעצמי ?! כי אני כבר לא יכולה לעשות כלום . אני אל מרוכזת . לא משנה לאן אני הולכת אני חושבת עליו . והוא טיפוס כזה של סטוצים . אדח שלא מוכן להתחייב . איזה לא מוכן ?! הוא אף פעם לא התחייב.ומבחינתו , כבר ממזמן נכנסו ל"איזור הידידים" או איך שלא קוראים לחרא הזה . ורק אבל רק כשהוא שיכור הוא מנסה לנשק אותי . ובשנייה שזה קורה אני כמובן נהיית מטומטמת ונמסה . אבל ממש נמסה ומאמינה לכל מילה שיוצאת לו מהפה . וכמה שאני יודעת שיום אחרי זה אני אויר בשבילו , כלום לא עוזר . אני שלו . ממש שלו . וכמה שאני אל אומרת את זה , אני בטוחה שהוא יודע ומשחק בזה לטובתו .בבקשה עצה . אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות ..
    בצתודה וסליחה על החפירה ,
    אנונימית 95

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה ראשונה

סיגל לוי
    18/04/2009

שלום לך
    נתת לעצמך להתאהב
    ואין תעודות ביטוח
    עם האהבה יש גם כאב
    כשזה לא הולך או כשהיא נגמרת
    נסי להבין למה יש לך חומה
    מפני מה את מתגוננת
    נסי להמשיך הלאה כי נראה שזה תקוע ביניכם
    אם זה קרה פעם אחת זה יכול לקרות שוב
    לוקח זמן למצא משהו הדדי וטוב
    אבל שווה לנסות
    אין קיצורי דרך
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו