מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה מסתתר מאחורי הרצון האמיתי לילד?ליז17/04/2009
אני לא ככ יודעת למי לפנות אבל בגלל שהבן זוג שלי לא מבין אותי אז אני חייבת לעבור לפה.
אני ובן זוגי כבר 5 שנים ביחד יש לנו ילד בן כמעת בן 3 ובחודשים האחרונים התחיל להתפתח אצלי רצון עז לילד שני, אני חולמת על זה בלילות, ונכנסת לדיכאון כשה רואה נשים בהריון.
אני לא יודעת מה קורה אצלי, הרי ברור לי בהגיון הבריא שאנחנו כלכלית לא מוכנים לילד שני, אבל הגוף פשוט לא מניח לי, יש לי כאבים ממש פיזיים ..
עד לפני כמה חודשים הכל היה בסדר, אמנם היה רצון אבל לא ככ הפריע לי.אבל עכשיו זה מתגבר ככל שהזמן עובר, ובן זוגי לא מבין את התחושות האלו בכלל, אני מנסה להבין מה יכול להיות הסיבה שבא נהייתי ככ לחוצה לילד שני פתאם.
מה עליי לעשות על מנת להפחית את הדחף הזה כי זה מעביר בי סבל.
תודה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז לאן עלי לפנות?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוגלוגיה של נשים
סיגל לוי18/04/2009שלום לך
כנשים הביולוגיה פועלת עלינו
יש לנו בגוף איברים שמיועדים לפריון
בכי של תינוק למשל גורם לאם מניקה להתחיל להגיר חלב
אולי זה מתאים לחלומ שלך של הרווח בין הילדים שהיית רוצה
אולי זה מתאים לגיל שבו חשבת ללדת שוב
אולי זה מתאים לכמות הילדים שאת רוצה
מה שבטוח
כעת את יודעת שילד זה סיפור שלם
וצריך פניות, משאבים וכו'
אם זה לא מתאים כעת למערך המשפחתי
ולא רצון משותף
זה יכול ליצור מתחים, לחץ והחלום יהפוך פחות ורוד
נסי לתאם ציפיות עם בן זוגך
כמה ילדים הייתם רוצים
מתי נראה מתאים וכו'
אולי זה ירגיע מעט את הרצון שיש לו חיים משל עצמו
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)