מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית זוגיות:)18/04/2009
שלום! :)
אני בת 19, אמנם כל החיים לפני, אך החלטתי להתעסק בבעיית הזוגיות כרגע כדי שלא יהיה מאוחר מדי. החבר הראשון שלי היה בגיל 16, הקשר בהתחלה היה נעים וכיפי אך לאחר כחצי שנה החל לדעוך ונעשה לא נעים ועוקצני... עד שהוא נגמר בצורה די רעה אפשר לומר. אני יודעת שהעוקצנות שנבעה מצד החבר הגיעה מהפחד ממחוייבות והוא השתמש בזה כדי למנוע קירבה יתרה אליי, כאילו הוא רצה רק קרבה פיזית. לא פעם אחת דיברנו על זה ולא באמת הגענו לפיתרון, אני יודעת שהקשר שהייתי בו הוא קשר לא בריא בכלל והרגשתי הקלה גדולה כשהוא נגמר.
לפני 7 חודשים הכרתי בחור חמוד מאוד ופיתחנו קשר טוב. הוא דיבר איתי הרבה בטלפון ויזם שיחות ויציאות. לאחר 4 חודשים הפסקנו לצאת כמעט והקשר הטלפוני ממשיך. הוא מצהיר שהוא מתגעגע אליי ולמה לא רואים אותי... ניסיתי גם ליזום פגישות, אך שום דבר לא יצא לפועל באמת. אז הנה הקשר שוב דועך וממשיך לדעוך... זה נראה לי כמו דפוס חוזר של הקשר ההוא.
ייתכן ואני יוצרת את הדפוס הזה?! או שזה יכול להיות מקרי לחלוטין? למה מערכות היחסים שלי נעצרות במקום? (כן כן התשובה אצלי..מחפשת הכוונה)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש דפוס חוזר
סיגל לוי18/04/2009שלום לך
נראה לי שכל סיפור הוא די שונה
גיל 16 לעומת 19
לא ברור אם מה שהרחיק את החבר הראשון זה מה שקורה לשני
כי השני לא משתף אותך
בזוגית יש היכרות
בדיקה הדדית
לפעמים זה מתאים לפעמים לא
לפעמים זה מתאים לאחד ולא לשני
לפעמים זה מתחיל טוב ומתקלקל
רוב החברה בגילך יוצאים, חברים, נפרדים וחוזר חלילה
צריך לגשת לאהבה כשמוכנים לכך שהכל לא תמיד הולך כמו באגדות
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי זה לא אותו דפוס
:)18/04/2009באמת יש הבדל בין הגילאים אבל אולי זה לא השתנה...אולי עדיין יש איזה דפוס חוזר שמפריע.. כשלא הייתי מוכנה לקשר איתו לא הבעתי רצון...וכשהייתי מוכנה הסכמתי..הלך טוב והתקלקל... הוא אולי לא משתף אותי אבל הוא מאוד מבלבל אותי.. "אני מתגעגע.. לא ראיתי אותך הרבה זמן".. איך אני אמורה להגיב? אני מגיבה לפעמים ב"אם אתה כל כך מתגעגע בוא נעשה משהו ביחד" וחוזר חלילה.... לא יוצא כלום מזה..אחרי עוד תקופה זה חוזר על עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)