מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חי מבחוץ מת מבפנים-על חרדה חברתיתאסי אושר19/04/2009
התיאור הכי נכון לגביי פשוט.
בקצרה(לא רוצה להכביד ולקדוח):
מגיל 0 אני סובל מחרדה חברתית. רק לפני כחודש גיליתי את זה.
זאת אומרת תמיד היתה לי חרדה חברתית , אבל מלפני חודש בערך גיליתי שיש לי בעיה נפשית ויש לה שם: 'חרדה חברתית'.
את האמת אין לי אנשים בחיים שרוצים את טובתי או אנשים שאני מעניין אותם.
ההורים שלי אטומים ורוצים את רצונם האישי בלבד -שזה איך הילד נראה בעיניי החברים שלהם... שימשיך בדרך שלהם.. וכל החרטות האלה אתם בטוח מכירים....
פרשתי מהלימודים בכיתה י'...... זאת אומרת שבעצם הרסתי לעצמי את החיים וויתרתי על עתיד טוב.... והיו לי את הכלים לעתיד טוב..... אין לי ולעולם לא היו לי חברים או ידידות או משהו בסגנון... יש לי רק את עצמי
וכל זה קרה בעצם מהחרדה החברתית שיש לי. אני לא יכול לתאר ובאמת שאני לא יכול לתאר את העוצמה של החרדה החברתית שיש לי. זה משהו מטורף ולא מציאותי.
פיתחתי עם השנים גם כל מיני חרדות בעקבות זה. חרדה טורדנית כפייתית בצורה חזקה מאוד ובנוסף יש לי 'תיקים' בעיניים מגיל קטן ועוד בעיה קטנה שאין לי מושג אם יש לה הגדרה... אני כל הזמן חייב להשמיע קולות כאילו ללא שליטה.....
אני נראה נורמלי לא איזה נכה או איזה משהו מוזר ועדיין תמיד צחקו עליי ובחרו לא להתחבר איתי... בעצם החרדה החברתית הדדית עם החברה בחוץ חח כי אף פעם לא רצו להיות בחברה שלי..
אני כיום בן 18 אני מגיל 16 בבית , השגרה שלי היא כזאת:
הולך לישון בשעה 3 4 בבוקר. קם ב11 בבוקר. יושב על המחשב עד 3 4 בבוקר. הולך לישון. וכן הלאה.
אני שבור כבר מהרבה בחינות , העיניים שלי כואבות רוב היום מרוב המסכים שאני רואה , המספר שלי במשקפיים היה 1 פעם היום הוא 3 3 וחצ כבר ואני לא רואה כלום בלעדיהם..... השמנתי אולי איזה 15 קילו בשנתיים האלה... בנוסף יש לי אסטמה מגיל קטן שהחמירה כי אני מעשן נרגילה כבר (החברה הכי טובה שלי זה הנרגילה בלי צחוק בכלל ולכן אני חייב לעשן כי זה היציאה היחידה שלי)
בקיצור מה אספר ומה אומר... יש לכם מזל שאני עוד קיצרתי חחח כי זה בלתי נגמר......
שנתיים בבית... ילדות מבוזבזת...... הורים אטומים........ כפייה דתית....... חרדות........ שגעונות......
בקיצור לא מאחל לאף ילד לחיות איך שאני חי (מבחינ כלכלית אני מסודר יופי אז מבחינה כלכלית אני מאחל לכולם שיהיו כמוני)
זהו מה שיש לכם לומר תאמרו:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן..
אסי אושר19/04/2009קודם כל לתקן כתבתי בטעות מעשן נרגילה כבר
התכוונתי לכבד -אני מעשן בערך מגיל 13 ועד היום פעמיים שלוש ביום שזה בערך 10 גחלים ליום
ובנוסף שכחתי לצין שבגיל 14 הסנפתי דבק מגע למשך תקופה של שנה וחצי כל יום שתי שפורפרות ואז אחרי שנה וחצ הפסקתי וכבר הגעתי למעגל הסמים קצת חשיש פה ושם באנגים ג'וינטים אבל בסוף עשיתי בשכל ולא נכנסתי לזה...
היום אני נקי מכל זה אני רק מעןש נרגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה חברתית
סיגל לוי19/04/2009אסי שלום
אתה אולי מתרחק מחברה
אבל נראה לי שזה מפריע לך
שהיית רוצה אחרת
ולא יודע איך
אתה מחפש מוצא במחשב, בנרגילה
והוריך לא יודעים לעזור לך
נראה לי שאתה זקוק לגורם חיצוני מצקועי שיעזור לך לצאת מהמעגל של הבדידות
כדאי לך לפנות לטיפול
וכדאי טיפול שמתמחה בחרדה
גם טקסים ומחשבות כפייתיות קשורים לחרדה
אין סיבה שתמשיך לחיות כך כל חייך
ואפשר אחרת, עם עזרה
בהצלחה!!!
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)