הפרידה פרידה אחרי פריד ה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הפרידה פרידה אחרי פריד ה
    סיאן
    13/08/2007

שלום
    אני לא יודעה באיזה פרידה אני אתחיל לספר כי אני לא אוכל לסיים. הייתי תלמידה חרוצה ומצליחה בתיכון אני את החוויות שבתקופה הזאת עד מחלותו של אחי בסרטן , זה היית בדיוק בתקופת מבחני הבגרות ,אני עכשיו כותבת ובוכה אני מתגעגת אליו נורא בא לי לחבק אותו הייתי כמו הילדה שלו " אני הייתי הקטנה במשפחה" אני רוצה לשמוע את קולו , אני מתגעגעת לבדיחות ,לצחוק שלו אפילו אני מתגעגעת איך שהוא היה מעצבן אותי הייתי מאד תלוייה אליו. מיד אחרי שסיימתי את המבחן האחאון שלי אחי התחיל לבקש לראות אותנו היה לי מאד קשה לראות אותו ולא לזהות אותו מהמחלה .ישבתי על ידו האחיות שלי בכו אבל אני התחלתי לדבר איתו ולספר לו לו שעברתי את המבחנים שלי בשלום אחרי שיצאתי מהחדר נחנקתי והתחלתי לצעוק ומאז לא נכנסי שוב לחדר הייתי רק מסתכלת עליו מבחוץ לראות אם הוא עדיין נושם. אחרי יומיים אחי נפטר בשעות הבוקר המוקדמות בשלישי ליולי בשנת 96 .
    אחרי שלוש שנים נפטר אחי הבכור מעקיצת דבור, כן עקיצת דבור , אחי היה אלגרי לעקיצה דבורים ואנחננו לא ידענו על זה , במשפחה אצלנו היינו מגדלים דבורים ומוכרים דבש לריפוי ואף אחד מאיתנו היה לו רגישות מעקיצה דבורים, כנראה שהרגישות של אחי התפתחה חדש אצלו, ביום הזה הייתי ישנה אצל אחותי כי הוא עבד מחוץ לעיר , כשקמתי משנתי אמרתי לאחותי שאנחנו צריכות ללכל לבית ההורים כי חלמתי שאני אוכלת כמו במסיבה בבית ההורים, כשהגענו לשם אמא שלי ודודתי ישבו בכניסת הבית ושאלתי מה קורה ואמרו שלקחו את אחי באמבולנס בגלל עקיצת דבור , כששמעתי את הדבר הלכתי מיד לבית החולים כשהגעתי לשם ראית בן דוד ,פניו היו אדומות שאלתי איפה אחי ואז הוא אמר לי שהוא נפטר צרחתי והתחלתי לקרוא בשם אחי הראשון שנפתר כי עודיני מרגישה בחוויה הקשה שהייתה לאח שלי הראשון.
    אחרי מותו של אחי הראשון אמי עברה אירוע מוחי וברוך השם שהיא עברה את זה בשלום אחרי מותו של אחי השני אמא ואבא הייתה להם בעיית לחץ דם גבוהה ואחרי שלושה שנים ממותו של אחי השני חלה אבא שלי במחלת ריאות המצב שלו הדרדר משנה לשנה , הייתי מוכנה לעשות לו הכל לקחתי אותו לבדיקות ולבתי חולים ובסוף הוא בקש ממני לא לתת לרופאים להתעלל בגוף שלו , כמעט שנה ואבא שלי היה מסרב ללכת לרופאים ולבדיקום עד לפני כשנה ואבעה חודשים התחיל המצב הבריאותי של אבא שלי להדרדר, הייתי הולכת לעבודה ןשמה את הילדה שלי אצל אחותי ומייד הולכת אליו הייתי מתקשרת אליו בדרך ושואלת אותו מה בא לאכול כדי שאביא איתי, יום לפני אשפוזו של אבי אושפזה הבת שלי בגלל בעבועות רוח כשהיא הייתה בת 11 חודשים , הייתי מתנודדת בין אבי ובין בתי כאשר חזר אבי באותו יום הביתה לקחנו את אמא שלו בגלל בעיות בקצב הלב, יום אחרי אבא עוד הפעם חזר לבית החולים בגלל שהמצב שלו הדרדר והוא חזר הביתה גופה כדי שנגיד שלום לפעם האחרונה , אני הייתי מאד תלוייה באבא שלי אני למדתי למענו קלפים כדי שלא יהיה לו משעמם בבית אני מאד מתגעגעת אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרידה פרידה אחרי פריד ה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיאן יקרה...

רונן דוד
    16/08/2007

ראשית תנחומיי על העבדות שאיבדת במהלך החיים,
    כולי תקווה שלא תדעי עוד צער בעתיד...

אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול שיעזור לך להתמודד עם מה שאת עוברת.
    אני מבין שזה בכלל לא פשוט, אבל גם את צריכה להבין את זה וטיפול יכול לעזור לך מאד בהתמודדות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיאן , שלום גם אני מתמודדת עם אובד

ט.
    24/08/2007

אבי היקר לי מכל , אהוב ליבי ניפטר לפני כחודש וחצי מאירוע מוחי שטף דם בגזע המוח, הוא הפתיע אותנו בבת אחת, הוא היה חולה לב אבל המצב הלבבי שלו היה מצויין , עבר צינתור שלושה שבועות לפני שניפטר והכל היה מצויין הרגשתי שיש לי אבא חדש. ופתאום ביום אחד בערב אחרי שלושה שבועות היה לו ויכוח עם איזה מישהו, הוא התעצבן ולאחר כחצי שעה כשהוא נוסע הביתה התחיל להרגיש לא טוב הזמינו אמבולנס והפרמדיק של האמבולס דיבר אתי בטלפון ואמר לי שכנראה זה אירוע מוחי, אני לא חשבתי על הגרוע מכל כשהגעתי לבית החולים אחרי 20 דקות הוא כבר היה ללא הכרה מונשם ומורדם ולאחר יומיים הוא ניפטר. את חווית 3 אירועים טרגיים וזה מאוד קשה למרות שאני חוויתי אובדן של אדם מאוד אהוב אני מרגישה לא פחות קשה ממך עד היום אני לא מעכלת את אובדנו , קשה, קשה לי לעכל. וקשה לי גם להתמודד ביום יום . גם לי אמרו שאני צריכה טיפול . וזה יעזור למרות שעד עכשיו לא פניתי , למרות שכבר אמרו לי שאני צריכה פסיכאטר. אני משתתפת בצערך . אשמח לתגובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיאן, שלום לך

ישראל
    02/09/2007

שלום לך
    אני משתתף בצערך
    ומקווה מקווה בעזרת ה' שיותר לא תגלי עוד צער ! אמן .!

אבל אני מציע לך ללכת לרב או משהו ולספר לו את חייך
    הגלגל מסתובב
    יכול ליהיות שעד גיל 40 בן אםדם יסבול ומגיל 40 הוא יחייה חיי זהב !

אנא מימך אל תישברי
    תיחיי למען ילדיךך בעלך ומשפחתך.

תלכי להיתייעץ אם רב גדול
    שיייתן לך ברכה .
    אם את צריכה איזה רב אני יכול להמליץ לך על שם או משהו.

בהצלחה לך בחיים
    מקווה שיהיה לך חיים יפים בעזרת ה'
    שנה טוב שיהיה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו