אובססיה למספר 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובססיה למספר 5
    אסי אושר
    24/04/2009

אני סובל כבר הרבה זמן מחרדה טורדנית כפייתית
    לא טופלתי או סיפרתי למישהו פשוט מאזומתמיד היו לי הרבה מאוד הפרעות ביררתי על זה והבנתי שזה נקרא חרדה טורדנית כפייתית

עכשיו בשנה האחרונה נהיה לי אובססיה מטורפת למספר 5

דברים בלי הגיון.. למשל שאני רואה טלווזיה כל כמה דקות אני לוחץ על השתק 5 פעמים

מעביר מערוץ מסויים לערוץ מסויים 5 פעמים

מכבה ומדליק 5 פעמים

אם אני רואה למשל בן אדם שאני אומר וואלה אני רוצה להיות כמוהו אני לוחץ עם הלשון 5 פעמים
    לא ידוע למה דוקא עם הלשון אבל ככה זה התפתח

ממש כמעט כל כמה דקות אני משתמש במספר הזה וזהו משגע אותי אני לא יכול

אני מרגיש שאם אני לא ילחץ אנטר 5 פעמים למשל פשוט יקרה לי משהו
    וככה בכל המנהגים שלי למספר 5

מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובססיה למספר 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אסי

מזה הקשר הזה?
    24/04/2009

התופעה מוכרת לי, סבלתי מתופעה דומה אבל עם פחות אובססיה... זה היה רק בדברים מסויימים עם המספר 7. זה הפסיק לי אחרי שהחלטתי חד משמעית שאני לא מוותרת לעצמי ואני נכנסת לשליטה, הרי ברור לי שאם אמנע מזה אז לא יקרה לי שום דבר רע (מבחינת ההיגיון, לא מהדחף)..כל פעם שנוצר בי דחף כזה החלטתי לתפוס את עצמי בידיים ולא להכנע לו וכך החרדה שלי דעכה ולא חזרה מאז. מקווה שזה יעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ...

רונן דוד
    27/04/2009

אולי משהו מלחיץ אותך ומטריד את מנוחתך ?!

גוף ונפש - חד הם,
    שווה לפנות אולי ולנסות טיפול קצר טווח לראות מאיפה נובעת הבעיה ואיך לטפל בה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו