הסתגרות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגרות
    ליאור
    26/04/2009

אני אפילו לא יודעת איך להתחיל את ההודעה הזו ומה לכתוב בה, אני מרגישה כ"כ אבודה.
    בשנה האחרונה אני לא מפסיקה להסתגר ולהתכנס בתוך עצמי... אני עוד חודש כבר בת 15.
    אני דיי מדוכאת. פרשתי מכל החוגים שלי (היו הרבה) כי פשוט לא הצלחתי להתמיד. כל החיים שלי התהפכו. אני לא מסוגלת כבר ללכת לביה"ס, קשה לי.
    תמיד היו לי ה"א, אבל זה היה בגבול הסביר. אובססיה שבאה לצד החיים. עכשיו, אני מוצאת את עצמי בתוך בולמוסים שבחיים לא חשבתי שיהיו לי. עליתי המון במשקל וכשאני מתבוננת במראה כל מה שאני רוצה זה למות...
    כל פעם אני "לוקחת את עצמי" בידיים מחדש, אבל נימאס. באמת. אין לי מושג בכלל מה אני עושה לעצמי ומה אני רוצה. אני לא מתרגשת מכלום ואבדו לי כל הרצונות- כל מה שאני רוצה הוא לשכב בתוך המיטה עד שתהפוך למיתה.
    לא מעט הרהרתי לגבי התאבדות.
    ההורים וכל הסובבים אותי יודעים על המצב הנתון, אני פתוחה עם אנשים ומספרת להם על הדברים שמפריעים לי. אבל לעזאזל, זה אמור לעזור? מאסתי, מאסתי ושוב מאסתי. הייתי כבר בשני טיפולים וזה לא עזר לי.

אני לא יודעת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לליאור

יעל
    28/04/2009

ליאור, נראה שאת מרגישה באמת מצוקה וזה טוב שפנית לאנשים הסובבים אותך ושיתפת אותם בבעיה שלך. בדרך כלל כשהולכים לטיפול לוקח זמן עד שהמצב באמת מתחיל להשתפר, זה לא קורה בתוך שבועיים או חודשיים. כדי שייעשה שינוי משמעותי עם עצמך לטובה, צריך לעבוד על זה במשך זמן ואני בטוחה שיש לך כח להמשיך לנסות. יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה

סיגל לוי
    28/04/2009

שלום יעל
    את מדברת על מצוקה
    תחושות של דכאון
    מחשבות אובדניות
    התקפי אכילה
    שינוי גדול, הפסקת החוגים
    נראה שאת במשבר וזקוקה לתמיכה מקצועית
    לעיתים זה עניין של כימיה עם המטפל
    אבל בכל טיפול, כדי לתת לו סיכוי, צריך להתמיד ואמרת שזה קשה לך
    שווה את המאמץ כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך
    העזרי בהוריך כשקשה לך
    בברכה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו