מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקס - נתקעתיתמר27/04/2009
שלום
אני גרושה מזה 7 שנים . 3 חודשים לאחר לידת בן נוצר ריב עם בעלי בעקבותיו עזבתי את הבית. אחרי הריב בעלי הודיע שאקח את הדברים מהבית. ככה הכל התגלגל ו התגרשנו.
אהבתי אותו מאוד. הדבר שהפריע לי ביותר שבני יגדל בלי אבא. אני גם לא יכולה לתאר אבא חורג.זה הורג אותי עד עכשיו
הדבר הנוסף שאני לא מוצאת בן זוג ,ניסיתי להכיר ופגשתי אנשים לא מתאימים לי .וכל פעם שהאקס מגיע ונמצא איתי ועם הילד אני מרגישה מאושרת .מצד שני אני לא אסלח .
לאחרונה יחסים שלנו השתפרו מעט גם היחס שלו כלפי הילד.אני מרגישה לא מאושרת. כל פעם שאני עם בני בבית ספר או בגן שעשועים אני מרגישה שחסר לו אבא. לאחרונה הוא גם מבקש להיות איתו.
האב מגיע לביקורים סדירים אבל לא מעורב יותר מדי .
מחשבתי לנסות לדבר ולהחזיר את האקס ככה אהיה שלמה עם נהנושא ויתכן ישתנו היחסים שלנו .
אבל אני לא יכולה לעשות צעד ראשון כי חוששת מדחיה. אני פשוט תקועה במקום שנה אחרי שנה
מה עלי לעשות? אני מרגישה דיכאון גם בגלל בדידות.כל החברים נשואים -הקשר איתם חלש
אין לי לאן ללכת בשישי שבת
האם לפנות לפסיכולוג?פסיכיאטר? מאמן אישי?HELP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בירור יחסך אליו
סיגל לוי28/04/2009שלום תמר
אכן תקופה ארוכה שאת בלעדי האקס
אבל לא חוזרת אליו
כדאי ללכת לטיפול פסיכולוגי
לבדוק למה לא המשכת הלאה
האם יש סיכוי לקשר
ואם תחליטי שכן, לקחת את הסיכון ולנסות
אולי את לא מנסה ליצור קשרים חדשים גם בגלל פחד מדחייה
תמיד יש סכנת דחייה
אין בטחונות
אך לא שווה לא לנסות דבר בחיים בגלל הפחד הזה
אולי אחרי 7 שנים את מוכנה לברר ולהתמודד
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)