עזרה דחוף!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!
    סיון
    30/04/2009

בת 19.יש לי הרבה בעיות בתחום הזוגיות..יש לי צלקות יצאתי עם הבה נערים במהלך חיי משהו כמו 8..עם חלקם היה לי יחסים אינטימיים.(לא מין)..
    אפחד מהם לא רצה אותי בסוף(רק בהתחלה)שידרתי חוסר ביטחון,פרחיות ואופי קשה..מה עלי לעשת לצאת מהדיכי?אגב-אני בחברה דתית.יצא לי שם לא טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה בני זוג

סיגל לוי
    30/04/2009

שלום סיון
    את צודקת שהתייחסות החברה שונה לבחורה שמרבה לצאת בחברה דתית וחילונית
    אם השם מפריע לך, נסי לבדוק מראש האם הוא מוצא חן בעיניך, האם יש סיכוי לקשר וכו'
    נסי לחשוב על מי שיצאת איתו ולהבין מה משמעותי בעיניך בזוגיות
    אולי היו פעולות שעשית שהרחיקו ממך את בני הזוג
    אף פעם לא מאוחר לעשות שינוי שאת רוצה בו
    בחברה החילונית היו מסתכלים על כך באופן הרבה יותר טבעי...
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העזרה אבל

סיון
    30/04/2009

חשוב לי לציין שההתנהגות שלי הייתה התנהגות מזעזעזת..הייתי דכאונית וכל פעם שאני נזכרת בכל קשר שהיה אני מרגישה שהייתי תלותית מידי ואני באמת רוצה שינוי..אני רוצה להיות בחורה קשוחה עם גברים...ולשנות את הרושם שעשיתי במהלך חיי!!!אני חייבת שינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסיוון

יעל
    01/05/2009

סיוון, אני חושבת שעלייך קודם כל לקחת עט ונייר ותנסי להגדיר לעצמך מהם השינויים שאת רוצה לעשות בחייך, בהתנהגותך... אמרת שהוצאת לעצמך שם רע אז כדי לא להרגיש רע עם עצמך עלייך פשוט לקבל החלטה (וזו החלטה שלך) האם ברצונך בעתיד ליזום ולבנות מערכות יחסים על פי מה שנהוג בחברה הדתית שבה את חייה או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו